Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Φίλιπ Τζούρισιτς, που αναμένεται να αποτελέσει το τρίτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Είναι μια εβδομάδα που έχει αρκετό ψωμί για τον Παναθηναϊκό, μετά την διαφαινόμενη μεταγραφή του Φίλιπ Τζούριτσιτς. Ο Σέρβος είναι ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς και απομένει μόνο να αποδεσμευθεί από την Σαμπντόρια, ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Ζέκα και Μλαντένοβιτς. Δεν είχε Σέρβο έως τώρα στο ρόστερ, τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που θέλει ο προπονητής.

 

Το μεγάλο του ατού είναι ότι έχει μια πάρα πολύ καλή και γρήγορη, ποδοσφαιρική σκέψη. Δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά έχει πάρα πολύ καλή κάθετη πάσα και είναι εξαιρετικός τεχνικά, με παραστάσεις. Είναι άλλος παίκτης με τη Σαμπντόρια και άλλος με τη Σασουόλο, εκεί έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι μέχρι να αναχωρήσει για την Αυστρία το Τριφύλλι, την προσεχή Κυριακή (25/6), είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρώσει και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, για να ακολουθήσει στη συνέχεια κι ένας χαφ.

Παράλληλα, ο Αθανασίου τόνισε ότι η Τετάρτη είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό καθώς θα μάθει ποια εκ των Ντνίπρο ή Γκενκ θα βρεθεί απέναντι του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ευχόμενος να είναι η πρώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσό deal 3 εκατ. για Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό - Οι δύο λόγοι που τον "έχασε" ο ΠΑΟΚ