Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υπάρχει λόγος που θέλει την Ντίπρο αντίπαλο ο ΠΑΟ - Εβδομάδα εξελίξεων για νέα μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-20 14:16:00

Υπάρχει λόγος που θέλει την Ντίπρο αντίπαλο ο ΠΑΟ - Εβδομάδα εξελίξεων για νέα μεταγραφή

Sportdog Team
Υπάρχει λόγος που θέλει την Ντίπρο αντίπαλο ο ΠΑΟ - Εβδομάδα εξελίξεων για νέα μεταγραφή

Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχοντας σαν πρώτο στόχο τα προκριματικά του Champions League όπου και έχουν σαφή προτίμηση για αντίπαλο.

Παναθηναϊκός: Για τους λόγους που η Ντνίπρο είναι σαφώς ευκολότερος αντίπαλος από τη Γκενκ και γιατί οι Πράσινοι την προτιμούν ενόψει των προκριματικών του Champions League μίλησε  στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Θέλω να πω ξανά με αφορμή την αυριανή κλήρωση του Παναθηναϊκού πως, το ότι θέλουμε όλοι να κληρωθεί με την Ντνίπρο δεν σημαίνει ότι θα περάσει 100% ούτε ότι οι Ουκρανοί είναι μια κακή ομάδα. Κάθε άλλο, αλλά, αν τους βάλουμε κάτω και τους συγκρίνουμε με την Γκενκ, θα καταλάβουν όλοι ότι, η καλύτερη κλήρωση, η πιο βολική, είναι με την Ντνίπρο. Είναι σημαντικό επίσης ότι δεν θα έχει έδρα, ουσιαστικά, σε αντίθεση με το καυτό γήπεδο που διαθέτει η Γκενκ, η Ντνίπρο θα παίξει εκτός Ουκρανίας. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, πάντως, ο Παναθηναϊκός ψάχνει μόνο μια πρόκριση για να μπει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι είμαστε σε βδομάδα εξελίξεων για τη μεταγραφή στόπερ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μάριο Οικονόμου, παρότι η απόκτηση ενός Έλληνα κεντρικού αμυντικού θα ήταν ιδανική για τέταρτη λύση, ενώ σημείωσε ότι ο παίκτης που θα πάρει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του χαφ θα πάει κατευθείαν στην Αυστρία, μιας και υπόθεση αυτή έχει μείνει λίγο πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται με 2 κλεισμένες μεταγραφές Μαρτίνεθ - Ξύλο μεταξύ προπονητή και προέδρου σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags