Facebook Pixel Άρης: Επίσημο! Ακόμα μια μεταγραφή για τον Άρη - Ανακοινώθηκε ποδοσφαιριστής
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-20 13:09:00

Επίσημο! Ακόμα μια μεταγραφή για τον Άρη - Ανακοινώθηκε ποδοσφαιριστής

Sportdog Team
Επίσημο! Ακόμα μια μεταγραφή για τον Άρη - Ανακοινώθηκε ποδοσφαιριστής

Οι Κίτρινοι... τρέχουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με την ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) να ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ενώ έπονται και άλλες κινήσεις άμεσα.
 

Άρης: Παίκτης των Κίτρινων και επίσημα είναι ο 28χρονος Νταμαγκόι Πάβιτσιτς με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του και να κάνει γνωστή την συνεργασία για τρία χρόνια, δυναμώνοντας πολύ την μεσαία γραμμή της ομάδας.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Domagoj Pavicic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα μας.

Ο 29χρονος διεθνής Κροάτης μέσος, που γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ στις 9 Μαρτίου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από την Dinamo Zagreb, η οποία είχε τα δικαιώματά του έως το 2017 (74 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ με την πρώτη ομάδα).

Από το 2012 έως το 2015 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Lokomotiva Zagreb (42 συμμετοχές και 10 γκολ και 2 ασίστ).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η HNK Rijeka με τη φανέλα της οποίας είχε πέντε «γεμάτες» σεζόν (2017-2022), μετρώντας 174 συμμετοχές, 20 γκολ και 24 ασίστ συνολικά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Konyaspor (12 συμμετοχές με 1 ασίστ).

Ο Domagoj Pavicic είναι διεθνής με όλα τα μικρά ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται με 2 κλεισμένες μεταγραφές Μαρτίνεθ - Ξύλο μεταξύ προπονητή και προέδρου σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags