Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -" Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 21:10:00

Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -" Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…"

του Γιώργου Κτενά
Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -" Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…"

Παίκτης με εντυπωσιακές μεταγραφές, ποιότητα και προβλήματα! Ποιο είναι το νέο όνομα από την Ιταλία που απασχολεί τους Πειραιώτες, πώς θα μπορούσε να φορέσει τα ερυθρόλευκα και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός - Λούκα Πελεγκρίνι: Την περίπτωση του 24χρονου διεθνή Ιταλού αριστερού μπακ, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ, έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι των Πειραιωτών, δεδομένου ότι πρόκειται για μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην 11άδα.

Το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ, καθώς πρόκειται αναμφίβολα για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Το καλοκαίρι του 2019 η Γιουβέντους είχε δώσει 22 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τη Ρόμα, αλλά η καριέρα του δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς στη Μεγάλη Κυρία δεν κατάφερε ποτέ να βρει χρόνο στην 11άδα της.

Προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την περίπτωσή του επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, ώστε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα το προφίλ του.

"Δύσκολο για Πελεγκρίνι στον Ολυμπιακό - Εκεί έκανε ξεπέταγμα - Για αυτό πήγε στη Λάτσιο"

"Δεν υπάρχει περίπτωση, το βλέπω δύσκολο δηλαδή αν και η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχει παίξει πολύ", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε σχετικά:

"Αριστερός μπακ είναι, διεθνής, με τη Ρόμα έκανε ένα ξεπέταγμα αλλά με την Κάλιαρι έπαιξε περισσότερο. Πέρσι η Γιουβέντους τον έδωσε δανεικό στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που και εκεί δεν έπαιξε πολύ, και μετά από εκεί πήγε στη Λάτσιο επίσης είχε λίγο χρόνο συμμετοχής (μόλις 9 ματς). Στη Λάτσιο, μάλιστα, βρέθηκε ως οπαδός της ομάδας".

"Παίζει και χαφ - Αφήνει στον πάγκο τον Ρέαμπτσιουκ - Καλός επιθετικά"

Παίζει σε άλλη θέση στο γήπεδο;

"Αριστερός μπακ ίσως να τον δεις και ως χαφ σε κάποιες περιπτώσεις. Πιο πολύ μου άρεσε επιθετικά ως παίκτης όμως".

Σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ τι θα έλεγες;

"Αν είναι υγιής ο Πελεγκρίνι, θα παίζει αυτός. Βέβαια σε φυσικές δυνάμεις ο Ρέαμπτσιουκ είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα. Είδαμε φέτος ότι έβγαλε μια σεζόν με ελάχιστες αλλαγές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη με τον Πινέδα - "Μάχη" ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακού - Ποια ομάδα είναι το νέο φαβορί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags