Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τον αγόρασε 12 εκατ. η Ίντερ, έρχεται... τζάμπα στον ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Ch. League για αντι-Αουγκούστο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-25 12:25:00

Τον αγόρασε 12 εκατ. η Ίντερ, έρχεται... τζάμπα στον ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Ch. League για αντι-Αουγκούστο!

του Γιώργου Κτενά
Τον αγόρασε 12 εκατ. η Ίντερ, έρχεται... τζάμπα στον ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Ch. League για αντι-Αουγκούστο!

Δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από Ιταλία για τον Δικέφαλο! Ποιοι είναι οι παίκτες που εξετάζουν σοβαρά στην Τούμπα για να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνάς τους και τη μεσαία τους γραμμή. Πόσο κοστίζουν και τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά...

ΠΑΟΚ: Με τον Βίκτορ Κοβαλένκο έχει συνδεθεί ο Δικέφαλος, καθώς ο διεθνής Ουκρανός άσος φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Αταλάντα και φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σπέτσια, με τη φανέλα της οποίας έκανε 20 ματς και εβγαλε μια ασίστ.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν έχει μέλλον στη Serie A και, κάπως έτσι, ήρθε στο προσκήνιο μέσω του ιταλικού Τύπου το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Το sportdog μίλησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, expert τού ιταλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να σχολιάσει την πληροφορία.

"Εσωτερικός χαφ, με δύο πόδια, συμπαθητικό μακρινό σουτ - Δεν θα κλειδώσει τη φανέλα του βασικού - Στη θέση του Αουγκούστο"

"Ο Κοβαλένκο ήταν δανεικός στη Σπέτσια από την Αταλάντα, είχε μια χρονιά με πάνω και κάτω, έβγαζε προβλήματα τραυματισμών", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι εσωτερικός χαφ σε τριάδα, μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια, όχι με πάρα πολύ παραγωγικά καθήκοντα, έχει ένα συμπαθητικό σουτ από μακρινή απόσταση".

Αν έρθει στον ΠΑΟΚ θα έχει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι;

"Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κλειδώσει τη θέση, εδώ δεν ήταν βασικός στη Σπέτσια. Βγάζει και προβλήματα τραυματισμών".

Πού τον "βλέπεις" στο γήπεδο;

"Έτσι όπως είδαμε πέρσι τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίζει στη θέση του Αουγκούστο".

Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 - Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η Αταλάντα για την παραχώρησή του;

"Λογικά θα πάει σε δανεισμό, δεν βλέπω την αγορα του από τον ΠΑΟΚ. Εκτός αν ρίξει σημαντική την τιμή του παίκτη".

"Αριστερός μπακ και χαφ - Για αυτό έχει πέσει η τιμή του - Αίνιγμα η κατάστασή του"
 

To όνομα του Ντάλμπερτ Ενρίκε Τσάγκας Εστεβάο, ή αλλιώς σκέτο Ντάλμπερτ, βρίσκεται στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου εδώ και κάποια 24ωρα, ως μια λύση που μπορεί να έρθει χωρίς να χρειάζεται να δοθούν χρήματα σε ομάδα, για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος άσος μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός χαφ, αλλά τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει υποστεί καθίζηση - Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2017 που αξία του είχε φτάσει στα 12 εκατ. ευρώ (τη σεζόν που η Ίντερ τον αγόρασε από τη Νις), αυτή την περίοδο βρίσκεται στο 1 εκατ. ευρώ αν και, τυπικά, τελείωσε τη σεζόν ως παίκτης της Ίντερ.

Δηλαδή για αρκετά χρόνια έκανε πολλά και σημαντικά πράγματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τις φανέλες της Νις, της Ίντερ, της Φιορεντίνα, της Ρεν, της Κάλιαρι, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

"Αριστερός μπακ σε τετράδα παίζει, αλλά μπορεί να πάρει όλη την πλευρά σε τριάδα στην άμυνα. Με την Κάλιαρι είχε παίξει και τρίτος χαφ αριστερά, σε τριάδα στο κέντρο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο δημοσιογράφο Γιάννης Γιαννούλας και πρόσθεσε: "Η τιμή του έχει πέσει αρκετά λόγω της απραξίας".

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την αγωνιστική του κατάσταση;

"Είναι ένα αίνιγμα καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει να παίξει πάνω από χρόνο. Αλλά είναι παίκτης που είχε προοπτικές ασφαλώς. Η τελευταία του γεμάτη σεζόν ήταν το 2019/2020 με 31 συμμετοχές. Έκτοτε δεν παίζει".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Πασχαλάκης για Ολυμπιακό - "Χτυπάει" κορυφαίο όνομα από μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μαρινάκης! 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags