ΑΕΚ: Το όνομα του Έντρi Τσεκίτσι βρίσκεται ξανά στο ρεπορτάζ τής Ένωσης τις τελευταίες ώρες, όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη Άνοιξη ότι είχε συμβεί ξανά ο Ευάγγελος Μίχος, καθώς είναι σαφές ότι οι Κιτρινόμαυροι ψάχνονται για ενίσχυση στη μεσαία τους γραμμή.

Ο διεθνής Αλβανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα τής Ανκαραγκουτσού και της Κόνιασπορ, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο βρίσκεται τώρα στα 3,2 εκατ. ευρώ και, πλην του τουρκικού, έχει θητεία σε αλβανικό και κροατικό ποδόσφαιρο.

Είναι 26 ετών, διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνική Αλβανίας και το sportdog απευθύνθηκε στον Δημητρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, για να μας ενημερώσει καλύτερα.

"Ταχύτητα, τρεξίματα, εντάσεις - Μοιάζει στον Πινέδα - Παίκτης στο στιλ του Αλμέιδα"

"Καλός παίκτης είναι, 8αρο-10αρο, και η Κόνιασπορ έχει ομάδα δεμένη στο κέντρο. Φέτος έχασε ένα κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμών, αλλά έχει ταχύτητα, δημιουργικός, με εντάσεις, να τρέξει, να πιέσει. Μοιάζει στον Πινέδα", ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Μπορεί να συνυπάρξει με τον Πινέδα στην 11άδα;

"Θα μπορούσε να συνυπάρξει αλλά θα μπορούσε να είναι και το μπακ απ του".

Με ποιους συμπαίκτες θα ταίριαζε στη ΑΕΚ;

"Στα πάντα ταιριάζει, είναι καλός παίκτης, είναι στο στιλ του Αλμέιδα, με τρεξίματα, εντάσεις, πλήρης. Έχει και καλό σουτ. Και πιο δημιουργικός από Γκατσίνοβιτς και Πινέδα".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόσχεση Μελισσανίδη για 3 μεγάλες μεταγραφές-Η ΑΕΚ δίνει τα περισσότερα για Πινέδα-Με τόσα υπογράφει!