Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Παρουσίαση φανέλας με Μαρινάκη και… μπαμ - Κορυφαίο όνομα για Ολυμπιακό - Πρώην Μπάρτσα, Γιουνάιτεντ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-26 10:00:00

Παρουσίαση φανέλας με Μαρινάκη και… μπαμ - Κορυφαίο όνομα για Ολυμπιακό - Πρώην Μπάρτσα, Γιουνάιτεντ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Παρουσίαση φανέλας με Μαρινάκη και… μπαμ - Κορυφαίο όνομα για Ολυμπιακό - Πρώην Μπάρτσα, Γιουνάιτεντ!

"Βουίζει η πιάτσα" για νέο Χάμες, κυκλοφόρησε το όνομα! Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για μία εκδήλωση που θα αφορά τη νέα σεζόν και κάνουν τα πάντα για να έχουν και κάποια νέα μεταγραφή. Παρών θα είναι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας...
 

Ο Ολυμπιακός έχει -επιτέλους- προπονητή και παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν κορυφώνεται, με τους Ερυθρολεύκους να στοχεύουν σε μεταγραφικό «ντεμαράζ» το επόμενο διάστημα προκειμένου να ξεκινήσουν καλοκαιρινή προετοιμασία (5/7) με νέα αποκτήματα και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα ευρωπαϊκά ματς του Αυγούστου.

Ιδανικά, στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να υπάρξουν άμεσα ουκ ολίγες ανακοινώσεις. Και όταν λέμε άμεσα, εννοούμε… πραγματικά άμεσα, δηλαδή μέχρι η ομάδα να ταξιδέψει για την Αυστρία στις 5 Ιουλίου. Τα ονόματα πιθανών μεταγραφικών στόχων γράφονται συνεχώς, όπως κάθε καλοκαίρι έχουν «παρελάσει» στα ρεπορτάζ δεκάδες ποδοσφαιριστές, αλλά από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιφυλάξουν μία ευχάριστη έκπληξη στους οπαδούς την ερχόμενη εβδομάδα. Στις 27 Ιουνίου θα παρουσιαστούν οι Μαρτίνεθ και Κορδόν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών», ενώ λίγο πριν την αναχώρηση για την Αυστρία θα γίνει η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας. Οι διοικούντες του Ολυμπιακού θα ήθελαν μαζί με προπονητή, τεχνικό διευθυντή και εμφανίσεις να παρουσιάσουν και κάποιο σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα, καθώς υπάρχουν «ψίθυροι» για επαφές με δυνατό όνομα!

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί ο Μαρτίνεθ να μετρά μόλις λίγες μέρες στο τιμόνι του Ολυμπιακού, όμως ο Κορδόν ήταν εδώ από πιο νωρίς και έτσι έχει έτοιμη τη μεταγραφική λίστα, από την οποία ο προπονητής θα κληθεί να επιλέξει του εκλεκτούς του. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε τεχνικός το προηγούμενο διάστημα, δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι έμειναν αδρανείς στις μεταγραφικές του αναζητήσεις. Απλώς περίμεναν τον κόουτς ώστε να προχωρήσουν εντατικά τις περιπτώσεις που θα υποδείξει…

Έντονη φημολογία για Αλέξις Σάντσες και Ολυμπιακό

Την αγορά τής Γαλλίας συνεχίζουν να εμπιστεύονται στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους οι Πειραιώτες, παρά το γεγονός ότι ο Φρανσουά Μοντεστό δεν ανήκει στο τιμ των Ερυθρόλευκων.

Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι στην ομάδα συνεχίζουν οι Ζοσέ Ανιγκό και Κριστιάν Καρεμπέ, που έχουν πολύ καλή επαφή με το γαλλικό ποδόσφαιρο, αν και είναι σαφές ότι το πειραιωτικό κλαμπ φέτος θα δώσει έμφαση και στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που υπάρχει με μεγάλα κλαμπ στη Γαλλία, κυρίως με τη Μαρσέιγ, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην ομάδα ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε και ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε "παίξει" το όνομα (του θρυλικού για τη Μαρσέιγ) Ντμίτρι Παγέτ και, πρόσφατα, του Λουίς Σουάρες.

Η πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog από τη Γαλλία αναφέρει ότι υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που τα πήγε εξαιρετικά την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Μασσαλούς, είναι χωρίς συμβόλαιο αυτή την περίοδο και, φυσικά, θα μπορούσε να απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες.

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Ο Αλέξις Σάντσες, που στα 34 χρόνια του βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, η Μαρσέιγ θέλει να ανανεώσει τη συμφωνία μαζί του (υπήρχε οψιόν για ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να θέλουν και τα δύο μέρη για να ανανεωθεί), αλλά ακόμα είναι ελεύθερος.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε 18 γκολ και είχε 3 ασίστ σε 48 ματς, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης ψάχνεται για να βρει ένα καλό συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία (στη Μαρσέιγ το κασέ του ήταν στα 3 εκατ. ευρώ), αλλά μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ματσάρει το ποσό της Μαρσέιγ και να του δώσει κίνητρο για να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν λέει κανείς ότι η περίπτωσή του είναι εύκολη ή ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα βγουν να φωνάξουν με ντουντούκες ότι θέλουν να τον φέρουν στην Ελλάδα. Στα 34 του, άλλωστε, ο Αλέξις Σάντσες φαίνεται ότι ψάχνει ένα κλειστό συμβόλαιο με μεγάλο ετήσιο κασέ. Παρόλα αυτά η περίπτωσή του είναι από εκείνες που οι Πειραιώτες αρέσκονται να εξετάζουν και μην αποκλείσετε μέσα στο καλοκαίρι (προς το τέλος του καλοκαιριού, καλύτερα!) αν ο παίκτης είναι χωρίς ομάδα, να απασχολήσει έντονα τους Ερυθρόλευκους...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά για Μπακαμπού από ελληνική ομάδα, όχι την ΑΕΚ - "Έκοψε" Άλτιντορ ο Αλμέιδα - Μπλέξιμο με Πάλμα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags