Σταθερά στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το όνομα του Λουίς Πάλμα, με τον άσο από την Ονδούρα να αρέσει αρκετά στον Ματίας Αλμέιδα, αφού πέρυσι ξεχώρισε με την φανέλα του Άρη, έχοντας 13 γκολ και 8 ασίστ σε συνολικά 36 ματς.

Βέβαια, οι εμφανίσεις του με τους Κίτρινους είναι λογικό να έχουν προσελκύσει και ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να ευελπιστεί σε μια πρόταση που θα φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Για τα ελληνικά δεδομένα, όμως, ένα τέτοιο ποσό φαντάζει πολύ μεγάλο και αυτό είναι κάτι που περιμένει να... λύσει η ΑΕΚ, αν θελήσει να μπει όντως στην διεκδίκηση του Πάλμα. Το σίγουρο είναι ότι για να ασχοληθούν περαιτέρω οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να πέσουν αρκετά οι απαιτήσεις του Άρη.

Δεν αποκλείεται, πάντως, σε όποια συζήτηση γίνει να μπει στο "κάδρο" και ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος φαίνεται πως ενδιαφέρει "ζεστά" τους Θεσσαλονικιούς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά για Μπακαμπού από ελληνική ομάδα, όχι την ΑΕΚ-"Έκοψε" Άλτιντορ ο Αλμέιδα-Μπλέξιμο με Πάλμα!