Ο Αντόνιο Κορδόν έχει ετοιμάσει τις κινήσεις του, έτσι ώστε έως τις 5 Ιουλίου που θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία, να έχουν γίνει οι πρώτες τρεις προσθήκες!

Οι ανάγκες του Ολυμπιακού είναι γνωστές: Ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, ένας «αντι-Εμβιλά» και ένας επιθετικός. Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι μπήκαμε από την Δευτέρα (26/6) σε εβδομάδα ανακοινώσεων! Αναμένεται δηλαδή έως το τέλος της εβδομάδας να έχουμε τρεις αφίξεις στο «Ελ. Βενιζέλος».

Πάντως, θα προσπαθήσει να κλείσει άμεσα και εξτρέμ, ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα να κλείσει μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Πλέον, ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία των πρώτων τριών μεταγραφών του Ολυμπιακού. Βάσει των όσων αφήνει να διαρρεύσει ο Κορδόν, ο οποίος σε γενικές γραμμές είναι ένας κλειστός άνθρωπος, την Τετάρτη 5 Ιουλίου θα έχει μίνιμουμ τρία νέα πρόσωπα η πτήση για την Γερμανία (σ.σ. οδικώς θα μεταβεί στην Αυστρία στη συνέχεια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάθηκε" χαφ 16 εκατ. για Ολυμπιακό - Γενναία αύξηση σε Γαλανόπουλο - "Τελειωμένος" ο Τεχνικός Διευθυντής