Facebook Pixel Πανσερραϊκός: Ώρα Γκαρσία στις Σέρρες - Στο στόχαστρο πρώην παίκτες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού - Για... μπαμ με Κάργα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-28 14:21:00

Ώρα Γκαρσία στις Σέρρες - Στο στόχαστρο πρώην παίκτες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού - Για... μπαμ με Κάργα

Sportdog Team
Ώρα Γκαρσία στις Σέρρες - Στο στόχαστρο πρώην παίκτες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού - Για... μπαμ με Κάργα

Ο Πανσερραϊκός φουλάρει τον σχεδιασμό για την παρουσία του στην Super League.

Πανσερραϊκός: Επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στην Super League και μόνο περαστικός δε θέλει να είναι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Πανσερραϊκό που στοχεύει σε ένα καλό πλασάρισμα τη νέα σεζόν.

Τα «λιοντάρια», όπως έχουμε ήδη γράψει, έχουν συμφωνήσει με τον Πάμπλο Γκαρσία, που θα είναι ο νέος τους προπονητής. Μένουν μόνο οι υπογραφές και οι ανακοίνωσεις κάτι που συμβεί, όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Μεταγραφικά; Επικρατεί ένας μικρός χαμός. Κι αυτό διότι, στα γραφεία της ΠΑΕ οι προτάσεις που έρχονται καθημερινά είναι πολλές. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σάκχοφ που το σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι στόχοι που έχει «λοκάρει»

Από εκεί και πέρα, προκύπτουν και νέα ονόματα από την ελληνική αγορά. Ο Πανσερραϊκός αναζητά εμπειρία για το ρόστερ του και φέρεται να έχουν καταθέσει προτάσεις στον Ανδρέα Γιαννιώτη και τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποχώρησε από τον Ατρόμητο, το ψάχνει για ξένη ομάδα, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ντυθει στα «ερυθρόλευκα» εφόσον δεν βρει κάτι αξιόλογο στο εξωτερικό.

Ανάλογη περίπτωση είναι και του Μπαλογιάννη, που αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και απασχόλησε ολλανδικές ομάδες. Ο 24χρονος μέσος ενδιαφέρει τον Πανσερραϊκό και η παρουσία του Γκαρσία είναι έξτρα δέλεαρ. Οι δύο τους άλλωστε συνυπήρξαν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και διατηρούν καλές σχέσεις. Επιπλέον, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα και το όνομα του Γιάννη Κάργα, που δε θα μείνει στους «ασπρόμαυρους» και ενδιαφέρει και την κυπριακή Ανόρθωση.

Εκτός όμως από εμπειρία, οι Σερραίοι έχουν τα ματιά τους ανοιχτά και αξιόλογες περιπτώσεις από την Super League 2. Και στην κορυφή της λίστας δεν είναι άλλος από τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας. Ναι, ο Κόστα Άλεξιτς που σημείωσε 19 γκολ σε 26 ματς με τον Ηρακλή απασχολεί κόσμο και κοσμάκη πλέον. Είναι και στο ραντάρ των «λιονταριών» και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανσερραϊκός έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι η «πρώτη» έχει προγραμματιστεί τις 4 Ιουλίου.  Μέχρι εκείνο το διάστημα δύο είναι τα δεδομένα: Θα έχει ανακοινωθεί ο Πάμπλο Γκάρσια και θα έχουν προχωρήσει τουλάχιστον 2-3 μεταγραφικές κινήσεις.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε την μεγάλη πρόταση Σαββίδη για γνωστό στράικερ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags