ΑΕΚ - Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος: Στην Ένωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο 20χρονος στόπερ, που ανήκει στον Άρη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Με τη φανέλα τής β΄ ομάδας έκανε 20 ματς και πέτυχε 1 γκολ, ξεχώρισε με την παρουσία του, παρόλα αυτά ο δανεισμός του στο Λιμάνι τελείωσε και, τώρα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η η ΑΕΚ δίνει 800.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του - Μια πρόταση που, λογικά, θα γίνει αποδεκτή από τους Θεσσαλονικείς.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Καζάνα, τον προπονητή στις υποδομές του Άρη που ανέδειξε τον Χρυσόπουλο, προκειμένου να σκιαγραφήσουμε το αγωνιστικό του προφίλ.

 

"Σε αυτή τη θέση έπαιζε όταν τον πήραμε - Για αυτό τον δώσαμε δανεικό στον Ολυμπιακό - Ταχύτητα, δύναμη, φυσικά προσόντα"

"Για τον Χρυσόπουλο ήταν αυτός που τον είδαμε και τον επιλέξαμε μέσω της μεικτής Θεσσαλονίκης - Ήταν αριστερός μπακ και κάποια στιγμή είδαμε ότι μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός", ανέφερε αρχικά ο καλός προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τον είχα στείλει δανεικό για να πάρει εμπειρίες, γιατί δεν είχε καθόλου χρόνο ως κεντρικός αμυντικός και θα ήταν δύσκολο να παίξει άμεσα σε αυτή τη θέση στην Κ19. Όταν γύρισε ήταν  έτοιμος στην Κ19, έκανε ένα πρωτάθλημα και όταν έγινε επαγγελματίας ξαναπήγε δανεικός στον Ολυμπιακό".

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Έχει ταχύτητα και δύναμη, φυσικά προσόντα δηλαδή, για αυτά ξεχωρίζει. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός σε τριάδα. Είναι αριστεροπόδαρος κι αυτό, επίσης, είναι πολύ σημαντικό".

"Πιο έτοιμος σε σχέση με Τανούλη-Σγούρο”

Τι χρειάζεται να βελτιώσει;

"Είναι πιο έτοιμος σε σχέση με τον Τανούλη και τον Σγούρο, που πήρε ο Ολυμπιακός, γιατί είχε αγωνιστικό ρυθμό και χρόνο με τη β΄ ομάδα του Ολυμπιακού".

Με ποιον παίκτη τής ΑΕΚ θα ταίριαζε να παίξει δίδυμο;

"Όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται έμπειρο κεντρικό αμυντικό για να τους καθοδηγήσει, ένα πρότυπο για να μπορούν να ακολουθήσουν τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωαγωνιστικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι αυτός ο εκλεκτός του Αλμέιδα για στόπερ; - Ρεπορτάζ για μάχη της ΑΕΚ με δύο τουρκικές ομάδες