Facebook Pixel ΑΕΚ - Πινέδα: Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας! Υπέγραψε μέχρι το 2027
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-01 09:04:00

Επίσημο! Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πινέδα - Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας

Sportdog Team

Χαράς ευαγγέλια! Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Μεξικανού άσου από τη Θέλτα.

Την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα ανακοίνωσε η ΑΕΚ, κλείνοντας μία πολύ σοβαρή υπόθεση για τον σχεδιασμό της σεζόν 2023-2024. Νωρίτερα, το Sportdog σας ενημέρωσε, ότι το θέμα αποκάλυψε Αργεντινός δημοσιογράφος, ο οποίος προέβλεψε και τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο Μεξικανός, δηλαδή μέχρι το 2027.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ χαρακτηρίζει την μετακίνηση ως τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, προφανώς εξαιτίας του ποσού που ξοδεύτηκε για την απόκτησή του.

"Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!", αναφέρει η ανακοίνωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sportdog για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags