Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Ξεκάθαρος ο Αλμέιδα στην προετοιμασία - Αυτή είναι η βασική εντολή στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει νέας χρονιάς
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-02 23:59:00

Ξεκάθαρος ο Αλμέιδα στην προετοιμασία - Αυτή είναι η βασική εντολή στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει νέας χρονιάς

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Αλμέιδα στην προετοιμασία - Αυτή είναι η βασική εντολή στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει νέας χρονιάς

Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και ο Αργεντίνος τεχνικός έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες από πολύ νωρίς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ματίας Αλμέιδα: Ανεβαίνει η ταχύτητα στις προπονήσεις της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους με τον Αργεντίνο τεχνικό να έχει για τους παίκτες πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις «ένας εναντίον ενός» σε στενό χώρο, οι οποίες απαιτούσαν συνδυασμούς πρέσινγκ, σωστής τοποθέτησης αλλά και ενέργειας με την μπάλα, ενώ ο ίδιος ζητούσε άμεσες επιθέσεις μετά την ανάκτηση της μπάλας, ενώ στη συνέχεια έμπαινε και δεύτερος παίκτης εναντίον του αμυντικού.

«Δεν αφήνουμε να γυρίσει ο αντίπαλος μας. Έχουμε σωστή τοποθέτηση του σώματος. Θέλω σωστή αντίδραση. Με το που κλέψετε την μπάλα συνεχίστε την φάση και κάντε επίθεση», ήταν τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα προς τους παίκτες της ομάδας, ενώ ο Αργεντίνος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με όσα είδε και μάλιστα ευχαρίστησε και επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακασέτας ο... Μασούρας με μεγάλο συμβόλαιο και "δώρο" Πέλκα - Φέρνει κι άλλο φορ με 2 εκατ. ο Γ. Σαββίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags