Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο 18χρονος άσος (γεννημένος τον Γενάρη του 2005!) Νίκος Λώλης, καθώς αποτελεί μια πρώτης τάξης επένδυση που έχουν κάνει οι Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα.

Ο Λώλης αγωνίζεται ως χαφ, είναι ξάδερφος του Αλέξανδρου Λώλη που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ στον ΠΑΣ, και φέτος είχε 24 παιχνίδια και 5 γκολ με την Κ19 του γιαννιώτικου συλλόγου, ενώ έπαιξε μια φορά και σε παιχνίδι τής Σούπερ Λιγκ με την ανδρική ομάδα.

Προφανώς ο Ολυμπιακός τον απέκτησε ως επένδυση για το μέλλον, αν και τα λεφτά που δόθηκαν ήταν πολλά (ακούγεται ότι ο ΠΑΣ ζήτησε ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρω και τα πήρε!) - Κάτι που δείχνει ότι πιστεύουν πολύ στην αξία του.

 

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννάκη, δημοσιογράφο από τα Γιάννινα που γνωρίζει άριστα όλα τα θέματα του ΠΑΣ, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον νεαρό άσο.

"Καλή κάθετη πάσα, βάζει γκολ, δημιουργικός χαφ - Κίνηση για το μέλλον - Αυτός τον είχε δει από τον Ολυμπιακό"

"Τον θέλει ο Ολυμπιακός τον Λώλη, αυτόν ήθελαν από τον ΠΑΣ και όχι τον Πήλιο που υπέγραψε τελικά στην ΑΕΚ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ως χαφ αγωνίζεται αλλά είναι καλός αμυντικός και έχει καλή κάθετη πάσα, βάζει γκολ, δημιουργικός είναι, γενικα είναι πολύ καλός παίκτης".

Πώς βρέθηκε στον ΠΑΣ;

"Η καταγωγή του είναι από την Ηγουμενίτσα, είναι ξάδερφος με τον Αλέξανδρο Λώλη, τον ήξεραν και έτσι τον έφεραν στην ομάδα".

Μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό άμεσα;

"Δεν είναι για την πρώτη ομάδα, ακόμα δεν έχει παίξει καλά-καλά με τον ΠΑΣ. Για το μέλλον τον παίρνει, δεν τον παίρνει για τώρα, αλλά σίγουρα είναι καλή προσθήκη".

Είχε δείξει ενδιαφέρον ξανά ο Ολυμπιακός;

"Είναι ποιοτικός παίκτης, τον είχε τσεκάρει από πέρυσι ο προπονητής της Κ19 τού Ολυμπιακού και τον ήθελε στην ομάδα τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραμπόλα 12 εκατ. Ολυμπιακού-Γιουβέντους - Χάνει 11αδάτο ακόμα δεν ήρθε ο Μαρτίνεθ - Άμεσα μεταγραφή!