Ολυμπιακός: Κάπως περίεργο είναι το φεγγάρι που βρίσκεται η ομάδα τους Πειραιά, αν και φυσικά υπάρχει χρόνος για να εξελιχθεί ο προγραμματισμός της, καθώς οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν είναι νέοι στην ομάδα και σαφώς χρειάζονται χρόνο για να αξιολογήσουν το υπάρχον ρόστερ.

Είναι σαφές, άλλωστε, ότι δεν γίνεται ένας προπονητής και ένας τεχνικός διευθυντής να αρχίζουν να αραδιάζουν παίκτες στο ρόστερ, αν πρώτα δεν σχηματίσουν εικόνα για αυτούς που υπάρχουν ήδη. Στο Λιμάνι, βέβαια, υπάρχει συνέχεια και αυτή συνδέεται με πρόσωπα που παραμένει στα πόστα τους, όπως οι Κριστιάν Καρεμπέ και Ζοσέ Ανιγκό!

Κάπως έτσι εξηγείται η απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Έγκμουντουρ Κρίστινσον, αν και οι πληροφορίες που υπήρχαν από του Ρέντη ήταν ότι μετά την έλευση του Μίτσελ ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας είχε γυρίσει το κλίμα στην ομάδα: Ιεραρχικά, δηλαδή, υπολογιζόταν ως Νο2 στους πορτιέρο για ένα μεγάλο διάστημα, κι αυτός ήταν ο λόγος που υπήρχε η σκέψη για να δοθεί δανεικός ο Τζολάκης φέτος.

Τελικά το συμβόλαιο του Κρίστινσον δεν ανανεώθηκε (λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από την Κύπρο), με αποτέλεσμα τώρα ο Ολυμπιακός να πηγαίνει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τους Πασχαλάκη, Τζολάκη και τον νεαρό Παπαδούδη. Μήπως, όμως, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα για τη θέση του τερματοφύλακα - Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα;

Για τον Πασχαλάκη και τον Τζολάκη δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι, όλοι γνωρίζουν την αξία τους και, φυσικά, μπορούν να συνθέσουν άνετα το κεντρικό δίδυμο των τερματοφυλάκων τη νέα αγωνιστική περίοδο - Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ζητήσει να έρθει τερματοφύλακας και, μάλιστα, για βασικός!

Με τη θέση στο Νο3 έχει ενδιαφέρον η λύση τού Θανάση Παπαδούδη, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής τού Ολυμπιακού και το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε πάρει μαζί του στη θερινή προετοιμασία - Γιατί ο Πορτογάλος τον είχε ξεχωρίσει και ήθελε, σταδιακά, να τον "φτιάξει" για την πρώτη ομάδα.

Ο 19χρονος άσος είναι πρότζεκτ που στηρίζεται στο Λιμάνι όπως και ο Τζολάκης, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στο πρόσωπό του την επόμενη μέρα στην ομάδα. Ως σωματότυπος θυμίζει τον Τζολάκη, ενώ έχει και παρόμοια αθλητικά χαρακτηριστικά, πέρσι ψήθηκε στη δεύτερη ομάδα και, γενικά, με τη δική του παρουσία στο Νο3 τής προετοιμασίας δεν υπάρχει άνθρωπος στον Ολυμπιακό που να ανησυχεί.

Προφανώς η ομάδα χρειάζεται εμπειρία - Ειδικά σε αυτή τη θέση, αλλά αν συνεχίσουν οι Πασχαλάκης-Τζολάκης ως κεντρικό δίδυμο, ο νεαρός Παπαδούδης δεδομένα μπορεί να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, να είναι ο Νο3 στην ιεραρχία της, και να παίζει τις Κυριακές με τη β΄ομάδα για να παίρνει διαρκώς παιχνίδια στα πόδια του...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση-έκπληξη Μαρτίνεθ σε Φορτούνη, Μπιέλ - Γι’ αυτό "έκοψε" Σισέ, Μπα, Κωστούλα - Αλλαγή πλάνου!