Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κανονιά" Μελισσανίδη με πασίγνωστο σέντερ μπακ - Φήμες για "κόλπο γκρόσο" - Μεγάλη καριέρα σε Μίλαν, Βόλφσμπουργκ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-08 09:54:00

"Κανονιά" Μελισσανίδη με πασίγνωστο σέντερ μπακ - Φήμες για "κόλπο γκρόσο" - Μεγάλη καριέρα σε Μίλαν, Βόλφσμπουργκ! (Vid)

Sportdog Team
"Κανονιά" Μελισσανίδη με πασίγνωστο σέντερ μπακ - Φήμες για "κόλπο γκρόσο" - Μεγάλη καριέρα σε Μίλαν, Βόλφσμπουργκ! (Vid)

Ένα σπουδαίο όνομα για την θέση του στόπερ εξετάζει η Ένωση. Παίρνει και ακραίο επιθετικό.

Κοντά σε διπλή μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να "κλείσει" άμεσα κεντρικό αμυντικό και ακραίο επιθετικό.

Κι όσο για την περίπτωση του δεύτερου δεν ακούγονται πολλά, για τον πρώτο υπάρχει φημολογία από την Ιταλία, που κάνει λόγο πως πρόκειται για τον Ρικάρντο Ροντρίγκες της Τορίνο.

Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή Ελβετό, ο οποίος έχει διαγράψει τεράστια καριέρα σε Βόλφσμπουργκ και Μίλαν και για τον οποίο ακούγεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται "ζεστά" να φέρει στην Ελλάδα.

Ο Ροντρίγκες μπορεί να καλύψει εξίσου καλά και το αριστερό άκρο των μετόπισθεν και για αμυντικός σκοράρει αρκετά συχνά, έχοντας 33 γκολ και 44 ασίστ σε συνολικά 441 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλμέιδα, Λουτσέσκου ζήτησαν Μπακαμπού - Αλαφούζος, Μαρινάκης... χρέωσαν 2.5 εκατ. την ΑΕΚ για Πινέδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags