Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η... χαλάστρα Σαΐς στην ΑΕΚ και τα 70 εκατ. για αγορές στην Ελλάδα - Έρχεται μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-15 10:00:00

Η "χαλάστρα" Σαΐς στην ΑΕΚ και τα 70 εκατ. για αγορές... από Ελλάδα - Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό!

του Γιώργου Κτενά
Η "χαλάστρα" Σαΐς στην ΑΕΚ και τα 70 εκατ. για αγορές... από Ελλάδα - Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό!

Οι δύο ελληνικές ομάδες περιμένουν μεγάλες προσφορές για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν... γυαλίσει στη Γαλλία. Τα πρώτα εμπόδια, οι ομάδες που ενδιαφέρονται και πόσα χρήματα μπορούν να πάρουν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται ότι υπάρχει από τις γαλλικές ομάδες για παίκτες που συμμετέχουν στη Σούπερ Λιγκ, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ από τη Γαλλία για τους Άρολντ Μουκουντί και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Για τον αμυντικό τής Ένωσης έχει γραφτεί ότι η Λανς έχει φτάσει δύο φορές με πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ, που έχει απορριφθεί, ενώ για τον Ρέαμπτσιουκ γράφτηκε ότι η Λιλ με τη Ναντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Με τα Καναρίνια, μάλιστα, να προσφέρουν (σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το εξωτερικό) περίπου 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να δούμε τι πραγματικά ισχύει για τις δύο περιπτώσεις.

"Ψάχνει για στόπερ η Λανς - Μαρκαρισμένος διεθνής Μαροκινός με 4 εκατ. ευρώ  - Δεν ξέρω πώς γίνεται για Μουκουντί"

"Έχει τρεις στόπερ η Λανς, που παίζει όμως με τριάδα στην άμυνα, άρα έχει ανάγκη από την απόκτηση ενός αμυντικού. Υπάρχει ήδη ένας ακόμα, που θεωρείται στην ιεραρχία 5ος. Μόνο που η Λανς έχει στη λίστα της τον διεθνή Μαροκινό Ρομέν Σαΐς", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι έμπειρος παίκτης ο Σαΐς, ενώ στη Γαλλία δεν γράφουν έντονα για τον Μουκουντί - Θα έλεγα σχεδόν καθόλου δεν τον συνδέουν με τη Λανς".

Με πόσα χρήματα θέλει να πάρει η Λανς τον Σαΐς;

"Αν τον πάρει, σύμφωνα και με όσα λένε στη Γαλλία, θα είναι με λιγότερα από 4 εκατ. ευρώ. Άρα δεν ξέρω πώς γίνεται να δίνουν 8 για τον Μουκουντί".

"Το χέρι στην τσέπη για να μην ξεφτιλιστούν - 70 εκατ. ευρώ από τις μεταγραφές - Πολλά τα 4,5 εκατ. ευρώ για Ρέαμπτσιουκ"

Γενικά η Λανς δίνει τέτοια ποσά;

"Βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ ξανά φέτος, μετά από πάρα πολλά χρόνια, οπότε για να μην… ξεφτιλιστεί θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλιστα, από τις πωλήσεις που θα κάνει, χωρίς τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ, θα λάβει περίπου 70 εκατ. ευρώ. Αλλά όταν μπορεί να πάρει διεθνή Μαροκινό και έμπειρο με λιγότερα από 4 εκατ. ευρώ, κάτι που γράφουν όλοι, είναι δυνατόν να ασχοληθεί για τον Μουκουντί με 8 εκατ. ευρώ και δεν το γράφει κανείς;". ,

Ρέαμπτσιουκ, Λιλ και Ναντ;

"Η Λιλ δεν καίγεται για αριστερό μπακ, έχει ήδη δύο και δεν βλέπω τον λόγο να δώσει χρήματα για να πάρει τρίτο. Για τη Ναντ από την άλλη, που θα μπορούσε να ενδιαφερθεί πιο ζεστά για αριστερό μπακ, τα 4,5 εκατ. ευρώ που γράφουν είναι θέμα. Γιατί έχει οικονομικά προβλήματα για να δώσει τόσα χρήματα για μπακ. Εκτός αν τον έχουν αξιολογήσει ως τόσο καλό, που θα μπουν στη διαδικασία να τα δώσουν". 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί Αλμέιδα-Μελισσανίδης θέλουν Αλεξανδρόπουλο - Ποτέ σε ΠΑΟ με Γιοβάνοβιτς - Πληρώνει Αλαφούζο η ΑΕΚ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags