Παίκτης της Πάρμα είναι και επίσημα ο Μίρκο-Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος πέρσι τέτοια εποχή είχε παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Ρέιντζερς.

Μετά από 39 συμμετοχές και 18 γκολ με την ομάδα της Γλασκώβης, ο Κροάτης επιθετικός αλλάζει και πάλι χώρα και στέγη, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα που αγωνίζεται στην Serie B.

Νέα σπουδαία μεταγραφή για Τσόλακ - Πόσο κόστισε στη νέα του ομάδα - Πανηγυρίζει και ο ΠΑΟΚ! (pics)

Αν και τα οικονομικά ανταλλάγματα δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, από ιταλικές πηγές προκύπτει ότι η μεταγραφή έκλεισε κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Δικέφαλο να έχει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως τoy 15%, κάτι που σημαίνει ότι θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη στον ΠΑΟΚ με δύο δυνατές μεταγραφές - Πανάκριβη χαφάρα και κορυφαίος Έλληνας (ΦΩΤΟ)