Τις τελευταίες... ώρες διέρρευσε πως υπήρχε άτομο, το οποίο έλεγε ότι μιλούσε για λογαριασμό της ΑΕΚ, που επιχείρησε να μάθει λεπτομέρειες για τον νεαρό άσο Έλτον Φικάι.

Κάπως έτσι στον Παναθηναϊκό αντέδρασαν με ταχύτητα και έδωσαν στον Αλβανό αμυντικό συμβόλαιο επαγγελματικό μέχρι το 2026! Εξάλλου, ο 18χρονος έχει εντυπωσιάσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην φετινή προετοιμασία και μπορεί να αποτελέσει τον τέταρτο στόπερ στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Φικάι γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο Φικάι είναι ένα πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Και σημαντικό πως πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ/αμυντικό!

Ο Φικάι είναι μάλιστα και διεθνής με την U19 της Αλβανίας 4 φορές και θεωρείται ένα από τα πρότζεκτ που χρήζουν προσοχής. Πάντως, το ευρύ κοινό τον έμαθε στο φιλικό με την Ρογκάσκα, όπου πλαισίωσε τον Σένκεφελντ για ένα ημίχρονο, ενώ καλές εντυπώσεις άφησε και το βράδυ της Παρασκευής στο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε νέο... Αϊτόρ ο Γιοβάνοβιτς - "Φωνάζει" ο Μλαντένοβιτς, ποιότητα ο Φικάι - Καμπανάκι στον Γιοβάνοβιτς