Ο 30χρονος Ρώσος χαφ της Καραγκιουμρούκ είναι μέσα στην λίστα του Δικεφάλου και ο Ανζόρ Γκαργκάεφ ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν η τουρκική ομάδα δεν επιθυμεί να τον αφήσει να φύγει, αλλά όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους. 

Προ ημερών ο Γκαργκάεφ είχε μιλήσει για πρόταση του ΠΑΟΚ στην Καραγκιουμρούκ, επισημαίνοντας πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. 

«Όλα εξαρτώνται από τους συλλόγους και τα όσα συζητήσουν. Ο Μαγκομέντ έχει συμβόλαιο, δεν έχει λόγο να συμμετάσχει ακόμα σε συζητήσεις. Από όσο ξέρω η Καραγκιουμρούκ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Ο Οζντόεφ προπονείται ήρεμα και ειναι συγκεντρωμένος. Αν οι δυο ομάδες τα βρουν και έρθει η σειρά σε αυτόν, θα το σκεφτεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαργκάεφ στην ιστοσελίδα matchtv.ru. 

Το συμβόλαιο του Οζντόεφ με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, φαίνεται πως η Καραγκιουμρούκ έχει οψιόν για να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο την συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "δώρο" Ιβάν σε Λουτσέσκου - Δίνουν Καρασκάλ για παίκτη από Ελλάδα - Ποιον έχασε ο ΠΑΟΚ για 300.000!