Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαφ 6 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Πολύ δυνατός ο... Μπουχαλάκης του Μαρτίνεθ" - Μόνο έτσι έρχεται Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-17 19:08:00

Χαφ 6 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Πολύ δυνατός ο... Μπουχαλάκης του Μαρτίνεθ" - Μόνο έτσι έρχεται Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαφ 6 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Πολύ δυνατός ο... Μπουχαλάκης του Μαρτίνεθ" - Μόνο έτσι έρχεται Ελλάδα!

"Θυμίζει πολύ τον Ρούμπεν Πέρεθ, κλασικός αμυντικός χαφ". Τo sportdog.gr παρουσιάζει τον παίκτη που εξετάζουν οι Πειραιώτες για τη μεσαία γραμμή. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, αλλά και με πόσα χρήματα μπορεί να κλείσει το deal.

Ολυμπιακός - Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Την περίπτωση του 28χρονου χαφ εξετάζουν οι Πειραιώτες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, όπως διαβάσατε στην αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog, που επιβεβαίωσε στη συνέχεια με ρεπορτάζ του ο αθλητικός Τύπος στην Ελλάδα.

Ο διεθνής Σέρβος άσος αγωνίζεται στο χώρο τού κέντρου και έχει συμβόλαιο με τη Χετάφε μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (στην Ισπανία αγωνίζεται από το 2017, νωρίτερα με τη φανέλα της Βαλένθια), και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τεριακή, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ και να συγκεντρώσουμε πληροφοριες για τον παίκτη.

"Ρούμπεν Πέρεθ αλλά πιο δυνατός - Λιγότερο κινητικός και δημιουργικός από Εμβιλά - Φέρνει σε Μπουχαλάκη - 3 εκατ. ευρώ η τιμή του"

"Αμυντικός χαφ είναι, Σέρβος, παίζει στη Χετάφε. Καλός είναι. Κλασικός αμυντικός χαφ, όχι δημιουργικός πολύ, αλλά πολύ καλός τακτικά και στα μαρκαρίσματα. Κάτι σαν τον Ρούμπεν Πέρεθ αλλά πιο δυνατός αμυντικά και με πιο καλό κορμί. Καλή περίπτωση", ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου.

Σε σχέση με τον Εμβιλά;

"Ο Εβιλά είναι πιο κινητικός και δημιουργικός, άλλο το δικό του στιλ. Πιο πολύ σε Μπουχαλάκη φέρνει"

Η αξία του είναι στα 6 εκατ. ευρώ αλλά σε έναν χρόνο το συμβόλαιό του λήγει - Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η Χετάφε;

"Αν δεν ανανεώνει, αλλάζουν όλα. Αν το συζητάει με Ολυμπιακό και θέλει να φύγει δηλαδή. Η Χετάφε δεν καίγεται να τον πουλήσει, αν το κανει θα το κάνει ακριβά, υπολογίζω για ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ". 

Σε ποιο σύστημα εντασσόταν στη Χετάφε;

"Στη Χετάφε έπαιζαν με 4-4-2, δηλαδή ήταν το 6άρι του κέντρου. Αλλά και σε 4-3-3 παίζει και με 4-2-3-1 μπορεί να παίξει, με δεύτερο χαφ πλάι του, κάπως πιο κινητικό"



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό ραντάρ By Novibet: Ο στόπερ του Ολυμπιακού, ο "εκλεκτός" του Αλμέιδα και η επιστροφή στον ΠΑΟΚ (Vid) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags