Ολυμπιακός: Ένα ακόμα όνομα έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα, εκείνο του Μουνίρ Σουιάρ, της Μπασακσεχίρ, εξτρέμ που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομέν Κολέ-Γοντίν απασχολεί τους Ερυθρόλευκους.

Ο 24χρονος άσος πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν (46 ματς, 4 γκολ και 10 ασίστ) και αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές ομάδες - Άρχισε τη χρονιά με την Μπασακσεχίρ και τον Γενάρη πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Κασίμπασα.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομαδες τής Γαλλίας, το συμβόλαιό του με την Μπασακσεχίρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι πάνω από τα 3,5 εκατ. ευρω.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την αξία του.

"Εξτρεμάκι σε μέτριες ομάδες της Τουρκίας - Ρολίστας στον Ολυμπιακό - Δύσκολα θα κάνει τη διαφορά"

"Πέφτει επίπεδο ο Ολυμπιακός; Δεν είναι παίκτης για τον Ολυμπιακό, είναι εξτρεμάκι σε μέτριες ομάδες της Τουρκίας. Πέρσι ξεκίνησε στην Μπασακσεχίρ και πήγε την Κασίμπασα. Δεν είναι για το επίπεδο του Ολυμπιακού που θέλει να πάρει πρωτάθλημα, δεν θα κάνει τη διαφορά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Οπότε μπορεί να έρθει μόνο για βάθος στο ρόστερ;

"Αν τον θέλει για ρολίστα, μια επιλογή στα εξτρέμ, το καταλαβαίνω. Αλλά δύσκολα θα κάνει τη διαφορά. Πολύ μέτριος για τον Ολυμπιακό που θέλει να πάρει πρωτάθλημα".

"Παίζει αριστερά με δεξιό πόδι - Δεν θα χρειαστούν λεφτά - Μπορεί να μείνει ελεύθερος"

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Έχει και τα δύο πόδια, συνήθως παίζει αριστερά αν και δεξιοπόδαρος, δεν ξεχωρίζει για την ταχύτητά του".

Θα χρειαστούν χρήματα για να έρθει στην Ελλάδα;

"Δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να ξοδέψει λεφτά, πέρσι τον Γενάρη δεν τον υπολόγιζαν και τον είχαν δώσει δανεικό. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και τώρα ή να μείνει ελεύθερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Αλλάζει όλη την άμυνα, δίδυμο Χουάνγκ-Ιμπόρα - Απογοήτευσαν δύο 11αδατοι!