Η εξαιρετική σεζόν του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ με τη Σταντάρ Λιέγης έκανε αρκετούς να θεωρήσουν ότι η επιστροφή του στον Ολυμπιακό μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική... μεταγραφή για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έμελλε να συμβεί, αφού ο Δανός ήταν ξεκάθαρο πως δεν το επιθυμούσε.

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο Ζινκερνάγκελ αποτελεί έναν από τους "κομμένους" του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αυστρία. Και αυτό γιατί όσοι παρακολούθησαν τις προπονήσεις και τα φιλικά των Ερυθρολεύκων στην Αυστρία, κάνουν λόγο για έναν παίκτη που βρισκόταν... στον κόσμο του.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί Αυστριακού εδάφους ο Ζινκερνάγκελ τα άκουσε από Μαρτίνεθ και τεχνικό επιτελείο γιατί δεν ακολουθούσε τις οδηγίες τους, κάνοντας άλλα αντ' άλλων στις ασκήσεις!

Ο Δανός δεν είναι ο μόνος που "κόπηκε" μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία, μιάς και στην ίδια μοίρα βρίσκονται επίσης οι Πέπε και Μπουτούτσι. Ωστόσο η μεγάλη διαφορά τους με τον Ζινκερνάγκελ είναι πως οι δύο παίκτες τουλάχιστον το πάλεψαν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε προπονήσεις και φιλικά.

Αντιθέτως, ο Ζινκερνάγκελ έδειξε με τη στάση του από την πρώτη μέρα ότι δεν είχε καμία διάθεση να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Από τη μία, είναι κρίμα να μην μπορέσει ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί έναν παίκτη με την ποιότητα του Δανού, την οποία κατέθεσε στο γήπεδο με τις φανέλες των Νότιγχαμ και Σταντάρ Λιέγης. Από την άλλη όμως, τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι σε αυτές τις περιπτώσεις.

Από τη στιγμή που ο Ζινκερνάγκελ θέλει να φύγει, το καλύτερο για τους Πειραιώτες θα είναι να εκμεταλλευτούν το "ρεύμα" που έχει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στην αγορά μετά την περσινή του σεζόν και να τον παραχωρήσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη, που το Transfermarkt αξιολογεί στα 4.000.000 ευρώ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψήνει... έκπληξη στην άμυνα ο Κορδόν - Αυτόν φέρνει μετά τον Φρέιρε - Τα δύο ονόματα που ακούγονται!