Ο ΠΑΟΚ σε ένα κάκιστο -ποιοτικά- ματς ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, έχοντας ως μοιραίο παίκτη τον Σβαμπ, ο οποίος έχασε το πέναλτι στο 10΄, καθώς και δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες! Από την άλλη η ομάδα από το Ισράηλ έχασε ουσιαστικά μόλις μια ευκαιρία, αυτή στο 30΄, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Κοτάρσκι, μετά από επαφή με την μπάλα από τον Ραχμάν Μπάμπα.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο Ισραήλ, όπου θέλει τη νίκη και... μόνο τη νίκη, την ερχόμενη Πέμπτη.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με το να είναι και οι δύο ομάδες σχετικά διστακτικές. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι μόλις στο 9΄. Σε εκείνο το σημείο έριξε μια χαζή αγκωνιά στον Ζίβκοβιτς και ο διαιτητής αναγκάστηκε να δώσει το ξεκάθαρο πέναλτι.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Σβαμπ, ωστόσο η εκτέλεση ήταν αρκετά κακή και ο Σίλβα το απέκρουσε! Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν αρκετά κακός, με τον Κωνσταντέλια να σουτάρει από μακριά στο 27΄, με τον Σίλβα να μπλοκάρει την μπάλα. Πάντως, η ομάδα από το Ισραήλ έχασε δοκάρι στο 30΄, με τον Μπάμπα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ έχασε νέα ευκαιρία στο 38΄ με τον Σβαμπ, όπου μετά από έναν ωραίο συνδυασμό, ανάγκασε τον Σίλβα να κάνει μια δύσκολη απόκρουση!

Το πρώτο μέρος δεν ολοκληρώθηκε με άλλη μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός συνέχισε να είναι.... κακός, με τον ΠΑΟΚ να χάνει δύο ευκαιρίες στο 49΄ και στο 64΄ με γύρισμα του Κεντζιόρα και κεφαλιά του Εκόνγκ. 

Στο 78΄ ο ΠΑΟΚ έχασε νέα ευκαιρία, ξανά με τον Σβαμπ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71' Ράφα Σοάρες), Κωνσταντέλιας (64' Νάρεϊ), Ζίβκοβιτς (86' Μουργκ), Τάισον, Μπράντον Τόμας (71' Σαμάτα).

ΜΠΕΪΤΑΡ: Σίλβα, Μπιτόν, Ντγκάνι, Γκοτλίμπ, Κρίαφ, Μοράζοφ, Αζάρια, Ασκενάζι, Τόμας, Σούα, Νικολαέσκου.