Facebook Pixel Sportdog.gr | Βρήκε τον αντι-Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ! Επιθετικός-κανόνι των 8 εκατ. ευρώ - 12 γκολ πέρσι - Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 10:00:00

Βρήκε τον αντι-Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ! Επιθετικός-κανόνι των 8 εκατ. ευρώ - 12 γκολ πέρσι - Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι

του Γιώργου Κτενά

Οι άνθρωποι της Ένωσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Λανς είναι πολύ πιθανό να επανέλθει με καλύτερη πρόταση τόσο προς την ομάδα όσο και προς τον Λιβάι Γκαρσία και, τελικά, να υπάρξουν εξελίξεις που δεν περιμένει κανείς τώρα.
 

Σας έχουμε ενημερώσει για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Γαλλία, με άρθρο του Ευάγγελου Μίχου - Τα χρήματα που δείνει η Λανς σε ΑΕΚ και ποδοσφαιριστή αλλά και τον προσωπικό λόγο που ο Λιβάι δεν καίγεται για να φύγει από την Ελλάδα.

Μάλιστα ο Ε. Μίχος έχει δώσει στο sportdog και την προέκταση του ρεπορτάζ, αποκαλύπτωντας ότι ο Μάμα Μπαλντέ είναι μια λύση που έχει προταθεί στην ΑΕΚ για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή!

Πρόκειται για 27χρονο διεθνή επιθετικό, με καλή καριέρα σε Πορτογαλία και Γαλλία, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την τρουά, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ και την περσινή σεζόν είχε 12 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον παίκτη και την αξία του.



"Αθλητικός, δυνατός, σε καλή ηλικία και πέφτει δύσκολα - Ακατέβατα 4-5 εκατ. η τιμή του" - Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι

"Καλός είναι, παλιότερα έπαιζε στην Πορτογαλία. Κυνηγός είναι, αθλητικός και παίζει κυρίως από δεξιά. Αλλά και ως σέντερ φορ. Είναι και σε καλή ηλικία, πολύ δυνατός, δεν πέφτει εύκολα κάτω", σχολίασε στη δήλωσή του ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

"Η Τρουά έπεσε βέβαια, δεν έχει κάνει προετοιμασία μαζί της γιατί δεν θα τον κρατήσουν - Δεν είναι το επίπεδό του για τη δεύτερη κατηγορία και το γνωρίζουν. Η Τρουά έχει κοινή ιδιοκτησία με την Μαν. Σίτι, όπως και ένας "όμιλος" ομάδων, άρα δεν αποκλείεται να βρεθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού".

Πόσο θα μπορούσε να τον παραχωρήσει;

"Με αυτά στατιστικά, τα 12 γκολ και τις 4 ασίστ πέρσι, θα έκανε 8-10 εκατ. ευρώ αν έπαιζε σε μια ομάδα που ήταν στη θέση 10 του πρωταθλήματος. Τώρα που η Τρουά έχει υποβιβαστεί, μπορεί να τον δώσει με 4-5 γιατί δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στο συμβόλαιό του. Αλλά όχι πιο κάτω από αυτό το ποσό".

Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις θετική εικόνα για τον Μπαλντέ.

"Όταν έλειπε Μπαλντέ από την 11άδα της Τρουά, αναρωτιόμουν αν θα βάλει γκολ η ομάδα. Αυτό τα λέει όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα... τρέλα Μελισσανίδη μετά τον Λιβάι, "όχι" σε κέρδος 10.800.000 - Δεύτερος Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, φεύγει με 5 plus εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags