Facebook Pixel Sportdog.gr | Μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ! Πληροφορία για Λουτσέσκου και ομάδα της Αραβίας - "Δίνουν πολλά λεφτά" - Πότε θα φύγει
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 12:30:00

Μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ! Πληροφορία για Λουτσέσκου και ομάδα της Αραβίας - "Δίνουν πολλά λεφτά" - Πότε θα φύγει

Sportdog Team

Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε την περίοδο που ο ΠΑΟΚ κυνηγάει την πρόκριση επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ!
 

ΠΑΟΚ: Να αρχίσουμε από το δεδομένο, που δεν είναι άλλο από το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί τις προηγούμενες για να συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και το γεγονός ότι το μεσημέρι της Παρασκευής η ομάδα τής Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε τελικά το νέο προπονητή της.



Η ομάδα είχε ξεμείνει χωρίς προπονητή (η μοναδική από τις 5 μεγάλες του πρωταθλήματος που συνέβαινε αυτό), ενώ στις 11 Αυγούστου αρχίζει το πρωτάθλημα και μέχρι σήμερα υπήρχε υπηρεσιακός τεχνικός για να κάνει προετοιμασία! Για αυτό και, μεταξύ άλλων, υπήρχε το ενδιαφέρον για τον Λουτσέσκου.

Πλην του Ρουμάνου προπονητή υπήρχαν στη λίστα της Αλ Αχλί, που είναι μεγάλο μέγεθος στη Σαουδική Αραβία, με βαριά φανέλα, αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, οι Μουρίνιο, Σπαλέτι, Μάρκο Σίλβα, Ρουί Βιτόρια, που για τον ένα  ή τον άλλον λόγο δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του.

Με αποτέλεσμα τα τελευταία 24ωρα να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους προς άλλες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και σε εκείνη του Ραζβάν - Μάλιστα, όπως μετέφερε στο sportdog πηγή από το μαναζτερικό λόμπι, που γνωρίζει άριστα πώς κινούνται οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας: "Δίνουν πολλά λεφτά για να πάρουν όποιον θέλουν"!

Όλα αυτά, μάλιστα, ενώ ο Δικέφαλος είχε τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, γεγονός που θεωρήθηκε αποπροσανατολιστικό για το κλαμπ.

Μάλιστα, υπήρξαν κάποιες ελάχιστες φωνές στη συμπρωτεύουσα που αναφέρουν ότι αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα - Γιατί η πρόκριση στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που δίνει έξτρα χρήματα στην ομάδα και διαφημίζει τους ποδοσφαιριστές, άρα τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι κομβικής σημασίας φέτος για το κλαμπ.

Μόνο που η αλήθεια βρίσκεται μακριά, πολύ μακριά από αυτό το σενάριο! Γιατί ο Λουτσέσκου συνεχίζει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα, τον τελευταίο του συμβολαίου του, σε αντίθεση με τον Μπότο που παύθηκε από τα καθήκοντά του. Ο Ρουμάνος αξιολογήθηκε και αποφασίστηκε να συνεχιστεί. 

Η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Ρουμάνος προπονητής δεν το κουνάει φέτος από την Τούμπα, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Τελεία και παύλα. Αλλά, παράλληλα, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι, αν δεν καταφέρει να κερδίσει φέτος με τον Δικέφαλο κάποιον τίτλο. Επίσης τελεία και παύλα. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 50 μέρες "κυνηγάει" ο ΠΑΟΚ χαφ 6 εκατ. - Αναβάθμιση μαζί με Οζντόεφ - Deal με τον παίκτη, "παζάρια" με την ομάδα!

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags