Στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, αλλά και στο δίλημμα που έχει στην κορυφή της επίθεσης στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε αρχικά στη δεδομένη παρουσία των Αντρέ Βιεϊρίνια και Ντόουγκλας Αουγκόυστο στην αποστολή, ενώ για το αρχικό σχήμα τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Και αυτό, διότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην Τούμπα και θα προτιμηθεί ο Νάρεϊ για να προσθέσει εμπειρία μαζί με τους Ζίβκοβιτς και Τάισον πίσω από τον επιθετικό.

Για το χώρο της μεσαίας γραμμής πρόσθεσε πως ο Αουγκούστο θα πάρει φανέλα βασικού και στο πλάι του θα έχει τον Στέφαν Σβαμπ αντί του Χάρη Τσιγγάρα, ενώ τόνισε πως ο Κεντζιόρα θα κρατήσει τη θέση του δεξιού μπακ, αφού ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα και δεδομένα ο Βιεϊρίνια θα περάσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε ότι το μοναδικό ερωτηματικό του Λουτσέσκου είναι η θέση του σέντερ φορ, καθώς σκέφτεται αν θα πάει με βασικό τον Αλί Σαμάτα για 50-60 λεπτά ή θα προτιμήσει τον Τανζανό να έρθει από τον πάγκο, με το δεύτερο σενάριο να είναι και το επικρατέστερο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: