Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα διλήμματα Λουτσέσκου εν όψει Μπεϊτάρ - Αυτός φαβορί για την επίθεση - "Ενδεικτικό της σημασίας ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 13:28:00

Τα διλήμματα Λουτσέσκου εν όψει Μπεϊτάρ - Αυτός φαβορί για την επίθεση - "Ενδεικτικό της σημασίας ότι..."

Sportdog Team

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε στις πολλές επιλογές που διαθέτει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ και μίλησε για την 11άδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος.

Πολλές λύσεις και μερικά διλήμματα έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με την δεύτερη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ επιλέγει να μεταβεί στην πόλη που αγωνίζεται τόσο νωρίς, ενδεικτικό και της σημασίας του αγώνα με την Μπεϊτάρ. Με την αποστολή να περιλαμβάνει 24 ποδοσφαιριστές προφανώς θα μείνει έξω ο τρίτος γκολκίπερ ο Ταλιχαμνίδης. Από την άλλη, το ότι είναι 23 παίκτες διαθέσιμοι, δείχνει πως έχει αρκετές λύσεις ο Λουτσέσκου, άσχετα από την ποιότητά τους και τα ζητήματα που έχουμε καταγράψει, αλλά έχει και διλήμματα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το πιο μεγάλο ζήτημα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι το ποιος από τους σέντερ φορ του Δικέφαλου του Βορρά θα αρχίσει και ποιος θα τελειώσει το ματς με την ισραηλινή ομάδα, με το φαβορί να ξεκινήσει στην 11άδα να είναι ο Μπράντον Τόμας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι σήμερα το βράδυ θα ξεκαθαρίσει πόσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα είναι στο πλευρό της ομάδας, γιατί πηγαίνουν από πολλές διαφορετικές χώρες στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags