Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός πάει να πάρει και τον Ελ Κααμπί, και άλλον σέντερ φορ" - Δύο νέα ονόματα στη λίστα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 14:52:00

Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός πάει να πάρει και τον Ελ Κααμπί, και άλλον σέντερ φορ" - Δύο νέα ονόματα στη λίστα!

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός πάει να πάρει και τον Ελ Κααμπί, και άλλον σέντερ φορ" - Δύο νέα ονόματα στη λίστα!

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Αρχικά αναφέρθηκε στη λίστα που θα καταθέσουν οι Ερυθρόλευκοι απόψε, με τους παίκτες που θα παίξουν στα ματς με την Γκενκ, τονίζοντας ότι μέχρι και την Τρίτη (08/08) μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές. Μία εξ αυτών αναμένεται να είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η μεταγραφή του οποίου είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί απόψε.

Παρεμπιπτόντως, εξέφρασε την εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και άλλον επιθετικό εκτός από τον Μαροκινό, ιδανικά τον Ράφ Μιρ ή κάποιον σε αυτό το στιλ.

Σχολίασε επίσης πως ο Ελ Κααμπί είναι 9άρι και γκολτζής, που έχει τη δυνατότητα να παίξει και πλάγια, ενώ τόνισε πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Ελ Αραμπί, που άλλωστε είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην προετοιμασία με τέσσερα γκολ και θα είναι βασικός στο πρώτο ματς με την Γκενκ.

Μετέφερε επιπλέον την πληροφορία από την Αργεντινή -που είναι ελεγχόμενη- και θέλει τον Ολυμπιακό να μιλά με την Μπόκα Τζούνιορς για δύο Κολομβιανούς διεθνείς, τον 27χρονο εξτρέμ Σεμπάστιαν Βίλα και τον 32χρονο αριστερό μπακ Φρανκ Φάμπρα.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ είπε πως ο Ρέαμπτσιουκ είναι στη Μόσχα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις οπότε άμεσα υπογράφει στη Σπαρτάκ, καθώς και ότι υπάρχει πληροφόρηση από την Τουρκία ότι η Τράμπζονσπορ επέστρεψε με νέα προσφορά για Μασούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρεσε σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Πορόσο πριν... πιάσει Λιμάνι - "Αντιγράφουν" ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags