Συνεχόμενες είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, μετά από τα επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπι, το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο άτυχος 29χρονος Ενωσίτης από την Ελευσίνα απομονώθηκε από ομάδα σκληρών χούλιγκαν της Ντιναμό. Δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα μοιραία όμως ήταν η μαχαιριά στο μπράτσο, με αποτέλεσμα να του κοπεί η αρτηρία.  Η μανία τους ήταν τέτοια, που οι χούλιγκανς τον χτυπούσαν, ενώ έβλεπαν, ότι ο άνθρωπος ψυχορραγούσε.

Είναι ιδιαίτερα σκληροί οι χούλιγκαν της Ντιναμό. Έχουν δημιουργήσει πολλές φορές επεισόδια στην Ευρώπη.

Το παρατηρητήριο για την παρακολούθηση της βίας στα γήπεδα τους κατατάσσει στην 3ητη βαθμίδα σκληρότητας. Μάλιστα έχουν πολιτικές ακροδεξιές αναφορές.

Το βράδυ της Δευτέρας λειτούργησαν βάσει σχεδίου, αφού ήρθαν στην Ελλάδα, παρότι υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την UEFA, η οποία είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι υψηλής επικιδυνότητας.

Στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ δόθηκε και μία λεπτομέρεια στην υπόθεση: Οι έμπειροι αστυνομικοί της αθλητικής βίας, εκτιμούν, ότι ο δολοφόνος του 29χρονου είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, οι οποίοι συνολικά είναι 98 και πολλοί νοσηλεύονται.\


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Αστυνομία για το "κομβόι θανάτου" - Επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο για Έλληνες άλλης ομάδας!