Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκηνές ντροπής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ - Ξεπέρασαν τα όρια ξανά οι Κροάτες! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-11 16:55:00

Σκηνές ντροπής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ - Ξεπέρασαν τα όρια ξανά οι Κροάτες! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Μετά την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από τους χούλιγαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το βράδυ της Πέμπτης υπήρε άλλη μία απαράδεκτη κίνηση.

Τα σερβικά ΜΜΕ έκαναν λογο για μη επιτρεπτή συμπεριφορά των οπαδων της Χάιντουκ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόσο για το πανό που ανέβηκε όσο και για τα συνθήματα κατά της ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Σερβία: Οι οπαδοί της Χάιντουκ ανέφεραν σε σύνθημα το τρομερό έγκλημα που έγινε το 1995 στην τελευταία μεγάλη μάχη για την κροατική ανεξαρτησία όπου ονομάστηκε «Επιχείρηση Θύελλα» ενώ προσθέτουν ότι έκαψαν φανέλες του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

«Το ποδόσφαιρο βρέθηκε και πάλι σε δεύτερη μοίρα καθώς οι οπαδοί της Χάιντουκ «Torcida», προκάλεσαν την Παρτιζάν και δόξασαν το τρομερό έγκλημα που έγινε το 1995 με το όνομα «Θύελλα».

Η Kurir βγήκε με τίτλο: «Σκανδαλώδης κίνηση από την διαβόητη Torcida. Χούλιγκανς εμφάνισαν τις κλεμμένες φανέλες της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα υψηλού κινδύνου».

Το Mondo.rs γράφει: «Οι Κροάτες προκαλούν Σέρβους και Έλληνες! Ένα βίντεο εμφανίστηκε από το Σπλιτ - κρέμασαν τα διακριτικά της Παρτιζάν».

Το Alo.rs προσθέτει: «Ντροπή! Οι οπαδοί της Χάιντουκ πανηγύρισαν την εγκληματική Θύελλα, προκαλώντας την Παρτιζάν».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Τα τελευταία δευτερόλεπτα που είναι ζωντανός ο Μιχάλης - Έχει συλληφθεί ο δολοφόνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags