Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς - Ολυμπιακός: Βόμβα Ιωάννου για Μάικ Τζέιμς: Δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Μονακό - Μπάσιμο από Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-08-11 17:43:00

Βόμβα Ιωάννου για Μάικ Τζέιμς: Δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Μονακό - Μπάσιμο από Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Νέα εντολή του Αμερικανού στον ατζέντη του, βάζει… φωτιές στο ευρωπαϊκό και ελληνικό  μπάσκετ. Πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν;

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μονακό, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο Αμερικανός είχε κληθεί το Σάββατο να ταξιδέψει στο Μονακό και να ξεκινήσει προπονήσεις, ωστόσο αποφάσισε να μην μπει στο αεροπλάνο και ζήτησε ήδη από τον ατζέντη του να ξεκινήσει τις συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος.

Ο Τζέιμς απασχολεί πολύ σοβαρά τους Πειραιώτες και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη συμφωνήσει μαζί τους προφορικά, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όσον αφορά τον Κέντρικ Ναν, ο Βαγγέλης Ιωάννου ξεκαθάρισε ότι παρότι κυκλοφόρησε πως ήδη είπε «ναι» στο Λιμάνι, ακόμα δεν έχει κλείσει. Περιμένει να βρει συμβόλαιο στο NBA και μόνο όταν… εξανεμιστούν οι ελπίδες του θα κοιτάξει την Ευρώπη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κολωτούμπα" Μάικ Τζέιμς, έπεισαν τον Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι - "Πρόβλημα" για Ολυμπιακό ο Λόιντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags