Συγκεντρωμένος, συμπαγής και αποτελεσματικός θα πρέπει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μαρσέιγ, προκειμένου να περάσει αυτός στην επόμενη φάση του φετινού Champions League όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η αποστολή του Παναθηναϊκού όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, χωρίς απουσίες πλην του Σένκεφελντ. Δεν νομίζω ότι θα δούμε αλλαγές στην 11αδα, ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι προπονητής που κάνει αλλαγές και ειδικά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχει γίνει πολύ λεπτομερής ανάλυση του αντιπάλου, μόλις φτάσει η αποστολή ο προπονητής θα δείξει στους παίκτες και πλάνα από το ματς με τη Ρεμς. Θα πάει με το ίδιο σχήμα ο Παναθηναϊκός, έχω αυτή την αίσθηση. Αν ο Τσέριν ήταν έτοιμος 100% θα ήταν απαραίτητος. Χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή, να αποφύγουν και το παραμικρό λάθος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως το «τριφύλλι» θα πρεσάρει, θα προσπαθήσει να έχει εκείνο την μπάλα και αυτό που δεν θέλει με τίποτα ο Γιοβάνοβιτς είναι να κλειστεί στην περιοχή του, αλλά με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, ίσως συμβεί αυτό ακόμα κι εκτός πλάνου.

Ενώ ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στον Μπρινιόλι τονίζοντας ότι η απόδοσή του θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο όχι λόγω των επεμβάσεων αλλά του παιχνιδιού που κάνει με τα πόδια και είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό.

Και επισήμανε ότι το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπράγκα, εφόσον οι «πράσινοι» περάσουν το εμπόδιο της Μαρσέιγ, ή πολύ περισσότερο στους ομίλους του Europa League.

Ακούστε το ηχητικό: