Το εγκώμιο της Μπράγκα έπλεξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επισημαίνοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της αλλά και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, που έχει ρίξει το βάρος του εκεί, προκειμένου να την αποκλείσει.

«Την έχουν δει την Μπράγκα αλλά θα την δουν και από κοντά το Σάββατο στο εκτός έδρας ματς, θα υπάρχει άνθρωπος του Παναθηναϊκού εκεί, πιθανότατα ο Χρήστος Κόντης. Η Μπράγκα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, που έχει έναν εξαιρετικό προπονητή τον Ζόρζε. Σαν ομάδα, σαν σύνολο, είναι καλύτερη από τη Μαρσέιγ, η οποία έχει καλύτερη ποιότητα. Είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα, πολύ καλή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και έχει κάποιες αδυναμίες στο μεσοαμυντικό. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει δύο πάρα-πάρα πολύ καλά παιχνίδια, για να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο. Το μυαλό όλων είναι σε αυτήν, όλοι λένε ότι δεν τους φτάνει η πρόκριση επί της Μαρσέιγ, θέλουν να παίξουν στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η νοοτροπία που υπάρχει και έχει χτιστεί. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί Παναθηναϊκός, η Μπράγκα έχει προβάδισμα πρόκρισης, αλλά σίγουρα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από ότι πριν», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το πιο πιθανό είναι ο Αράο να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» για τα δύο παιχνίδια με την πορτογαλική ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτή και την επιστροφή τόσο του Σένκεφελντ όσο και του Αϊτόρ.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο μεγάλο μερίδιο που έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν σκληρά αλλά δεν φαίνονται τόσο στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, κάνοντας ειδική μνεία στον Κόντη.

Ακούστε το ηχητικό: