Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλείσει και να υπογράψει με δανεισμό τον αριστερό μπακ της Φόρεστ σύμφωνα με αναφορές στην Αγγλία και ρεπορτάζ όπως του Τζον Πέρσι της Telegraph. Πρόκειται για τον 25χρονο Ομάρ Ρίτσαρντς που έχει διπλή υπηκοότητα (Άγγλος και Τζαμαϊκανός).

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η μεταγραφή αυτή αναμένεται να γίνει, καθώς ο παίκτης ψάχνει χρόνο συμμετοχής και αλλαγή σκηνικών, μη έχοντας καταφέρει να παίξει για τη Νότιγχαμ ούτε ένα παιχνίδι, λόγω σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε λίγο αφότου αποκτήθηκε από την Μπάγερν, το περσινό καλοκαίρι.

Ο Ρίτσαρντς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φούλαμ και το 2013 αποκτήθηκε από την Ρέντινγκ. Εκεί, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, οδηγώντας την Μπάγερν Μονάχου να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Το περσινό καλοκαίρι, η Νότιγχαμ δαπάνησε 8,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει, ωστόσο ακόμη δεν έχει φορέσει τη φανέλα της, καθώς έσπασε το πόδι του.

Η απόκτηση πάντως του μπακ από την Αγγλία δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση του Φραντσίσκο Ορτέγκα, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν άμεσα και τον Αργεντινό και να δώσουν δανεικό τον Ραμόν!