Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φορ με κλάση και τεχνική για Ολυμπιακό - Από τον πάγκο για ειδικές καταστάσεις" - Μεταγραφή 26. εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 10:00:00

"Φορ με κλάση και τεχνική για Ολυμπιακό" - Θέλει νέο... Κοβάσεβιτς ο Κορδόν - Μεταγραφή 26. εκατ.! (Vid)

του Γιώργου Κτενά
"Φορ με κλάση και τεχνική για Ολυμπιακό" - Θέλει νέο... Κοβάσεβιτς ο Κορδόν - Μεταγραφή 26. εκατ.! (Vid)

"Θα έρχεται από τον πάγκο για ειδικές καταστάσεις"! Κορδόν και Μαρτίνεθ "ξεσκονίζουν" τα τελευταία 24ωρα τη λίστα με τους επιθετικούς που έχουν στα χέρια τους και το όνομα ενός ελεύθερου παίκτη, με τρομερό βιογραφικό, ξεχωρίζει.

Ολυμπιακός - Στέφαν Γιόβετιτς: Στη λίστα τού Ολυμπιακού βρίσκεται ο πεπειραμένος διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός, καθώς είναι σαφές ότι ο Αντόνιο Κορδόν δεν κοιτάζει μόνο στην αγορά τής Ισπανίας για την ενίσχυση των Ερυθρόλευκων.

Έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα στις αρχές τού καλοκαιριού, δεν έχει κάνει προετοιμασία και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο 33χρονος άσος αγωνίζεται περισσότερο ως περιφερειακός επιθετικός, έχει πάρα πολύ καλό βιογραφικό (με θητεία σε Μονακό, Ίντερ, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι και Φιορεντίνα), ενώ την τελευταία σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα τής Χέρτα είχε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 18 παιχνίδια.

Προφανώς το γεγονός ότι δεν υπάρχει ομάδα με την οποία να έχει συμβόλαιο κάνει πιο εύκολη τη διαπραγμάτευση μαζί του, ενώ μέχρι στιγμής ενδιαφέρον υπάρχει μόνο από την Persepolis FC του Ιράν.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο υπολογίζεται, τώρα, στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το 2013 είχε φτάσει στα 30 εκατ. ευρώ - Εκείνη την εποχή η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι είχε φτάσει τα 26 εκατ. ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο που είναι άριστα ενημερωμένος για το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, προκειμένου να μας ενημερώσει καλύτερα για τον 33χρονο άσο που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

"Κλάση και τεχνική - Χάνει σε έκρηξη και ταχύτητα - Λύση για τον πάγκο"

"Αδιαμφισβήτητη κλάση και τεχνική, αλλά πλέον είναι πολύ επιρρεπής σε μυικούς τραυματισμούς", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Επίσης μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που θα ταίριαζε σε ένα ποδόσφαιρο περασμένων δεκαετιών".

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται;

"Έχει χάσει σε έκρηξη και ταχύτητα, είναι στατικός".

Στον Ολυμπιακό μπορεί να πάρει φανέλα βασικού;

"Πιο πολύ θα μπορούσα να τον φανταστώ σαν συμπληρωματική λύση για κάποια λεπτά από τον πάγκο ως αλλαγή, λόγω εμπειρίας και προσωπικότητας. Σε σύγχρονη ομάδα δεν κάνει τη διαφορά".

"Για αυτό δεν έπαιζε πέρσι στη Χέρτα - Καλά χτυπήματα - Δεν κάνει για ευρωπαϊκά ματς"

Πέρσι είχε 18 ματς με τη φανέλα της Χέρτα.

"Δεν μπορούσε να βγάλει ολόκληρη σεζόν στη Χέρτα, που έσωσε πρόπερσι την κατηγορία στα μπαράζ και πέρυσι υποβιβάστηκε ως ουραγός. Δεν είναι για να βασίζεσαι πάνω του".

Οπότε πώς θα μπορούσε να υπάρξει στον Ολυμπιακό;

"Μόνο αν τον προσθέσεις ως έξτρα λύση για κάποια παιχνίδια ειδικών συνθηκών, που θα έχεις πλήρη υπεροχή και θες καλά χτυπήματα. Εν ολίγοις για παιχνίδι έντασης, με πρέσινγκ και μετάβαση, σε Ευρώπη δηλαδή, δεν κάνει".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παικταράς για την Ελλάδα, 20 γκολ ο Γιόβιτς με Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει... ξένο σώμα στη Φιορεντίνα"!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags