Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φοβούνται το ΟΑΚΑ στην Μπράγκα - "Έχει την πείρα, αλλά περιμένουν ότι… - Θα χτυπήσει τον ΠΑΟ με Μπρούμα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 17:32:00

Φοβούνται το ΟΑΚΑ στην Μπράγκα - "Έχει την πείρα, αλλά περιμένουν ότι… - Θα χτυπήσει τον ΠΑΟ με Μπρούμα"

του Γιώργου Κτενά
Φοβούνται το ΟΑΚΑ στην Μπράγκα - "Έχει την πείρα, αλλά περιμένουν ότι… - Θα χτυπήσει τον ΠΑΟ με Μπρούμα"

Τι πιστεύουν στην Πορτογαλία για τη μεγάλη ρεβάνς; Οι Πράσινοι κατάφεραν με το γκολ του Μαντσίνι να μείνουν ζωντανοί για την πρόκριση στους Ομίλους του Champions League και ετοιμάζονται για νίκη-πρόκριση στο πράσινο Ολυμπιακό Στάδιο. Τι περιμένουν οι Πορτογάλοι και πώς θα αγωνιστούν
 

Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Το παιχνίδι στην Πορτογαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και τη ρεβάνς τού ΟΑΚΑ σχολίασε μέσω του sportdog o Μίγκελ Κορέια.

Ο αρχισυντάκτης τής A' Bola αναφέρθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ, που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη ροή του αγώνα, αλλά και στην ατμόσφαιρα που θα φτιάξουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο - Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν, ήδη, στην πορτογαλική ομάδα.

"Για αυτό είναι καλύτερα για την Μπράγκα - 'Εχει την πείρα για πρόκριση - Δύναμη για τον Παναθηναϊκό οι οπαδοί του"

Κύριε Κορέια, ποιο είναι το σχόλιό σας για το παιχνίδι;

"Μετά το πρώτο παιχνίδι φάνηκε ότι είναι ανοιχτή η πρόκριση, στην Αθήνα θα δούμε ποιός θα πάρει την πρόκριση. Οι φίλαθλοι και οι παίκτες τής Μπράγκα ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο. Αλλά είναι καλύτερα τα πράγματα για την Μπράγκα, γιατί παίζει για δύο αποτελέσματα". 

Τι υποστηρίζουν στην Πορτογαλία για το παιχνίδι;

"Ότι η Μπράγκα έκανε τη δουλειά της, ήταν σημαντικό να νικήσει στο πρώτο παιχνίδι. Κανονικά όμως είναι τώρα το πρώτο ημίχρονο, δεν έχει λήξει το ματς. Αλλά η Μπράγκα έχει την πείρα και πιστεύουν ότι μπορεί να περάσει".

Πώς περιμένουν τη ρεβάνς στην Πορτογαλία;

"Ξέρουν ότι θα είναι φανταστική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα και οι φίλοι τού Παναθηναϊκού θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει για να περάσει. Είναι δύναμη για τον Παναθηναϊκό ο κόσμος του, θα είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα".

"Αυτός κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό - Στην κόντρα με τον Μπρούμα" - Ατάκα για την ευκαιρία του Σπόραρ

Πώς σχολιάζετε τη χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ;

"Μεγάλη ευκαιρία αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι για την Μπράγκα, βέβαια, αν είναι γίνει το 1-1 εκεί, θα ήταν άλλο ματς. Αλλά το γκολ του Μαντσίνι, στο τέλος, είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό γιατι τον κράρτησε ζωντανό".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για το δεύτερο παιχνίδι.

"Αυτό που ξέρουμε για την Μπράγκα είναι ότι πρόκειται για ομάδα που της αρέσει να παίζει επιθετικά, στην κόντρα και γρήγορα. Ξέρουν ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός για να βάλει γκολ στην έδρα του. Αλλά είναι σημαντικό για την Μπράγκα ότι θα έχει χώρο για να παίξει γρήγορα μπροστά, με τον Μπρούμα κυρίως".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags