Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Πάλμα - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του - Απομένουν οι ανακοινώσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 18:04:00

Οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Πάλμα - Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις

Sportdog Team
Οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Πάλμα - Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις

Σε... σήριαλ είχε εξελιχθεί το μέλλον του Λουίς Πάλμα όλο το καλοκαίρι, όμως φαίνεται ότι πλέον έχουμε οριστικές εξελίξεις μιας και συμφώνησε με γνωστό σύλλογο και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Σέλτικ: Παίκτης των Κελτών θα είναι ο Λουίς Πάλμα, μιας και όπως έγινε γνωστό ο 23χρονος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα από τη Σκωτία, που με τη σειρά τους συμφώνησαν με τον Άρη για την αγορά του, με τους Μπόις να μπαίνουν... σφήνα και να ολοκληρώνουν το deal μπροστά από τη Ρέιντζερς και σύλλογο της Σ. Αραβίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ Άρη και Σέλτικ, αλλά ούτε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 23χρονου ποδοσφαιριστή, με τον Πάλμα να αγωνίστηκε 52 φορές με την φανέλα του Άρη έχοντας 17 γκολ και 11 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Χουάνγκ - Φεύγει με τα… μισά κορυφαίο όνομα - Ανταλλαγή Ραντζέλοβιτς με εξτρεμάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags