Τις προτιμήσεις του αλλά και το ενθαρρυντικό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό, όπως αυτό προκύπτει από τα έξι φετινά ευρωπαϊκά ματς του, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, με αφορμή την επικείμενη κλήρωση για τους ομίλους.

«Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση και στην ομάδα προφανώς κι εγώ θα ήθελαν έναν βατό όμιλο για τον Παναθηναϊκό, από την άλλη όμως σίγουρα είναι καλό να υπάρχει στον όμιλο ένας μεγάλος αντίπαλος που θα καθαρίσει όλα τα ματς και θα σου επιτρέψει να διεκδικήσεις την πρόκριση. Του είχε λείψει του Παναθηναϊκού η επιστροφή του στις κληρώσεις ευρωπαϊκών ομίλων, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι ότι το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε μέσα από τα προκριματικά πως δεν θα μπει απλά για να μπει, αλλά για να διεκδικήσει την πρόκριση. Είναι το καλύτερο μαντάτο για την ομάδα και τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων.

 

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το Τριφύλλι καλείται να μπει σε νοοτροπία ελληνικού πρωταθλήματος, ενόψει ΠΑΣ, με την 11άδα του να έχει έως τρεις αλλαγές, όντας απόλυτα συγκεντρωμένο για το 2x2 στα Γιάννενα, που είναι μονόδρομος αφού στόχος είναι φέτος το πρωτάθλημα.

Ο Αθανασίου κατέγραψε και την προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού που επιχειρήθηκε από χθες στο Κορωπί από τον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Μπράγκα, αλλά και την προσήλωση που ήδη υπάρχει στην αναμέτρηση των Ζωσιμάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης! Στο ΟΑΚΑ με πρόταση Γιαννακόπουλου - "Ομιλία και τραγούδι" - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ