Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με τρία διαφορετικά θέματα, για την ακρίβεια με το παρασκήνιο τους και follow up, που θα συζητηθούν

ΠΟΓΕΤ: O Ουρουγουανός εκλέκτορας κατάφερε πάλι να... σηκώσει σκόνη, δημιουργώντας μεγάλο (αρνητικό) θόρυβο και σχόλια, να προκαλέσει επίσημες & ανεπίσημες τοποθετήσεις ΠΑΕ, για τις κλήσεις & μη κλήσεις του!!! Καλούσε τον Αλεξανδρόπουλο όταν δεν αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ και δεν τον κάλεσε τώρα που ήρθε στον Ολυμπιακό και παίζει!!! Δεν κάλεσε τους Δουβίκα & Μανδά, πρώτο σκόρερ του περσινού ολλανδικού πρωταθλήματος και δεύτερο καλύτερο τερματοφύλακα της περσινής Super League αντίστοιχα, παρότι πριν από λίγα 24ωρα ο πρώτος έκανε μεταγραφή 12.000.000 στην Θέλτα και ο δεύτερος πήγε στη Λάτσιο, με τον κόουτς Σάρι να τον υπολογίζει άμεσα στην ομάδα (μπήκε αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην Νάπολι).Το κορυφαίο; Δεν κάλεσε ούτε τον "νεαρό μάγο" Κωνσταντέλια που...  όλη η Ευρώπη παρακολουθεί(παρότι δεν... υπάρχει Φορτούνης και ο Μάνταλος δεν ... σκίζει), ούτε τον σούπερ Βαγιαννίδη. Παρότι και οι δύο στα προκριματικά του καλοκαιριού, με τον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, έκαναν παπάδες!!! Κατά τα άλλα στις κλήσεις του Πογιέτ ήταν ξανά ο μόνιμος Παπανικολάου που δεν παίζει ποτέ, ο χωρίς αγώνες Λημνιός, ο 36χρονος Τζαβέλλας ώς πέμπτο στόπερ, ο αναπληρωματικός του Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ Αθανασιάδης, ο Φούντας και ο Ρότα με το πρόσφατο ερασιτεχνικό λάθος κόντρα στη Αντβέρπ, το οποίο κόστισε σε μεγάλο βαθμό μια πρόκριση...

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Όταν είχε γίνει η τελευταία "παρεξήγηση" με τον Πογέτ, με το κόψιμο/"φάγωμα" του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή, είχαμε προβλέψει/προαναγγείλει στη στήλη πως ο Κώστας από τότε σκεφτόταν πάρα πολύ σοβαρά να βάλει τέλος στην παρουσία του στην " γαλανόλευκη"  και πως δεν θα αργούσε η ημέρα που θα ανακοίνωνε την αποσυρσή του. Κάτι που όντως δεν άργησε, μόλις ένα καλοκαίρι... μεσολάβησε μέχρι να συμβεί, ακριβώς πρις τις επόμενες κλήσεις. Ουσιαστικά ο Πογέτ είναι ο άνθρωπος που τελείωσε πρόωρα τον μεγάλο Φορτούνη από την Εθνική Ελλάδας κι ας ήταν απόφαση του άσου, την οποία πήρε για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας κι αυτοσεβασμού.

ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ/1: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του από την Λάτσιο την ίδια ημέρα που η ομάδα που ανήκει ο Βραζιλιάνος μέσος,  η Λάτσιο,  ανακοίνωσε την μεταγραφή του Χρήστου Μανδά! Ήταν καθαρά σύμπτωση παρότι ο ατζέντης του Κορυδαλλιώτη κίπερ, ο οποίος έκανε το περίφημο deal με τους "λατσιάλι", δηλαδή ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, είχε εγκαταλείψει την Ρώμη και βρισκόταν από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη (κι ενώ είναι γνωστή η σχέση που έχει με το δικέφαλο). Ο Μάρκος Αντόνιο,λοιπόν, που αποτέλεσε μεταγραφική επιλογή του Λουτσέσκου (ποντάρει στο ταλέντο, την προσωπικοτητά του) και ενώ ο συμπατριώτης του Tάισον είχε συμβολή στο να προτιμήσει την Τούμπα από την Σασουόλο, θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ μίνιμουμ για μια σεζόν 1.500.000 ευρώ συν φόρους. Από το παραπάνω ποσό οι 300.000 αφορούν το loan fee και το 1.100.000 το συμβολαιό του, που εξ ολοκλήρου θα καλύψουν οι "ασπρόμαυροι"! 

ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ/2: Η οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ ανέρχεται στα 6.000.000, όσα δηλαδή κόστισε και η αγορά του πρώην δανεικου Πινέδα στον Μελισσανίδη. Και δεν είναι... υποχρεωτική, παρότι επέμεναν σε αυτό οι "λατσιάλι", που το προηγούμενο καλοκαίρι τον αγόρασαν 7,5 εκατ. από την Σαχτάρ. Οι Ρωμαίοι φυσικά και γνώριζαν, όταν συμφωνουσαν στον δανεισμό του 23χρονου Βραζιλιάνου, πως δεν υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι του 2024 να πάρουν το παραπάνω ποσό από τον Σαββίδη !! Πόνταραν όμως, έτσι στο να... ανοίξουν την πόρτα της Τούμπας και να αποκτήσουν μια πολύ καλή σχέση, προσβλέποντας μελλοντικά σε... μεταγραφικό δικαίωμα για υποθέσεις παικτών του ΠΑΟΚ τύπου Κοτάρσκι, κουλιερακη ακόμη ακόμη και του Κωνσταντέλια!!!

ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ/"ΝΤΕΛΙΑΣ": Και μια λεπτομέρεια που έχει την δική της σημειωλογική αξία: ο Μάρκος Αντόνιο θα είναι ο πιο ακριβός παίκτης του φετινού ρόστερ του ΠΑΟΚ, αφού με χρηματιστηριακή αξία 8.000.000 αφήνει δεύτερο το παιδί θαύμα Κωνσταντέλια των 6.000.000 ευρώ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψευδαισθήσεις στην ΑΕΚ, "εγκληματική" απόφαση - Σωτήριος ο αποκλεισμός - Ας σταματήσει το ανέκδοτο με Πινέδα!