Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας - Super League: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ στο 91’ - Τι είπε για την κόκκινη στον Μάνταλο (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 00:51:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ στο 91’ - Τι είπε για την κόκκινη στον Μάνταλο (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ στο 91’ - Τι είπε για την κόκκινη στον Μάνταλο (Vid)

Οι αποφάσεις διαιτητών και VAR έκριναν αποτελέσματα στα ματς των "μεγάλων", που είχαν φινάλε... θρίλερ!

Πολλές ήταν οι επίμαχες φάσεις για ακόμα μία αγωνιστική της Super League, ωστόσο παρότι οι αποφάσεις των διαιτητών έκριναν αποτελέσματα, φαίνεται πως απέφυγαν τα μεγάλα λάθη. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ανάλυσή του στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ!

Για το Ολυμπιακός – Λαμία ανέφερε: «Παιχνίδι που δεν χρειαζόταν ούτε διαιτητές. Σωστά μέτρησε το γκολ του Μασούρα για το 1-0 αφού δεν υπάρχει οφσάιντ, ενώ και οι γραμμές του VAR επιβεβαίωσαν πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Καρλίτος»

 

Για το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ σχολίασε: «Εξαιρετική διαιτησία, στο πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο 0-0 ήταν δύσκολη φάση, υπάρχει παράβαση αφού τον βρήκε με το γόνατο, όμως είναι εκτός περιοχής και η απόφαση διαιτητή και VAR ήταν σωστή. Όσον αφορά το γκολ της νίκης για τους Κρητικούς στο 91’, το VAR επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει παράβαση».

 
 

Για το Βόλος - ΑΕΚ πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Στην κόκκινη του Μάνταλου, δεν πήγε για να χτυπήσει τον αντίπαλο, όμως ήταν αντιαθλητικό το μαρκάρισμα, το πόδι του πήγε ψηλά στην κοιλιά του παίκτη του Βόλου και σωστά αποβλήθηκε. Στο πέναλτι της ΑΕΚ στο 91’, το χέρι ήταν απλωμένο, η μπάλα από την κεφαλιά χτύπησε στο χέρι και υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση».

 

Για το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός ασχολήθηκε κυρίως με τη φάση του 91’, όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα χτύπησε εντός περιοχής στον Αραό, όμως ο Βαρούχας τόνισε πως «το χέρι ήταν σε φυσική θέση τόνισε και σωστά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags