Facebook Pixel ΑΕΚ: Οριστική απόφαση Μελισσανίδη-Αλμέιδα για το θέμα του στόπερ - Ήρθε μεγάλο όνομα, γιατί "κόπηκε"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 09:27:00

Οριστική απόφαση Μελισσανίδη-Αλμέιδα για το θέμα του στόπερ - Ήρθε μεγάλο όνομα, γιατί "κόπηκε"!

Sportdog Team
Οριστική απόφαση Μελισσανίδη-Αλμέιδα για το θέμα του στόπερ - Ήρθε μεγάλο όνομα, γιατί "κόπηκε"!

Στην Ένωση φαίνεται πως αποφάσισαν τις επόμενες κινήσεις τους όσον αφορά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Στόπερ που τελικά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις αποφάσισε να ψάξει η ΑΕΚ, καθώς η διορία για την Ευρώπη έληγε τα ξημερώματα της Τρίτης, με τους Κιτρινόμαυρους πάντως να κάνουν μέχρι ύστατη στιγμή την προσπάθειά τους, αλλά να μην "κλείνουν" κάποιο παίκτη.

Στην Ένωση, λοιπόν, έκριναν ότι δεν πρέπει να γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα και να πορευτούν στο κέντρο της άμυνας με τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, με δεδομένο πως οι μεταγραφές στη χώρα μας παικτών που έχουν συμβόλαιο είναι μέχρι τις 15/9.

Την ίδια στιγμή ο Αλμέιδα φαίνεται να πιστεύει πολύ στους νεαρούς Χρυσόπουλο και Ρόκσον Γιεμπόα. Δύο παίκτες που ναι μεν δεν έχουν εμπειρία και μία τέτοια στήριξη έχει ρίσκο, αλλά ο κόουτς της ΑΕΚ σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει παράταση στον χρόνο μεταγραφής και ελεύθερων ποδοσφαιριστών μέχρι τις 30/9. Επομένως χρόνος υπάρχει τουλάχιστον όπως προαναφέραμε για να έρθει παίκτης που θα ενισχύσει την ΑΕΚ αμυντικά στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις της.

Πάντως, από την Ένωση έφτασαν κοντά σε αρκετές περιπτώσεις αμυντικών, που τελικά δεν προχώρησαν όπως αυτή του Νέστορ Αραούχο, αλλά και του Χάβι Σάντσεθ της Βαγιαδολίδ. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε έρθει και στην Ελλάγα για συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, εντούτοις εκείνη την περίοδο δεν ήθελε να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, ο 26χρονος Ισπανός είχε και ένα ακόμα σοβαρό θέμα. Λόγω ενός τραυματισμού που είχε στο τελευταίο ματς με τη Χετάφε, δεν ήξερε πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει, κάτι που φυσικά αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα και από πλευράς ΑΕΚ, η οποία έμεινε τελικά ως είχε για την ευρωπαϊκή λίστα της.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλησε για όλα ο Ντέμης μετά το διπλό της ΑΕΚ - Ατάκα... φωτιά για Μουκουντί - Τι είπε για Αλμέιδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags