Όπως όλα δείχνουν το μεγάλο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (στη Λεωφόρο) θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Το ακριβές πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών πρόκειται να οριστικοποιηθεί στο σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15:00.

Όσον αφορά την ημέρα του αγώνα, αυτή θα προκύψει μετά από αίτημα που έχουν σκοπό να καταθέσουν οι “κιτρινόμαυροι”, με βάση το γεγονός ότι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν κόντρα στην Μαρσέιγ στη Γαλλία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Όπως όλα δείχνουν, το αίτημα των ανθρώπων της “Ένωσης” θα γίνει δεκτό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sdna.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε σχετικά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης: «εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά σε καμία ελληνική ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, σε αντίθεση με άλλες ομάδες και όσα έχουν κάνει στο παρελθόν», εννοώντας προφανώς τη στάση της Ένωσης στο αίτημα του τριφυλλιού στα πλέι οφ, όταν λόγω Covid είχε ζητήσει να μετατεθεί το ντέρμπι του Καραϊσκάκη!

Επομένως αφού το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων της Αθήνας πήγε για τις 25/09, οι αγώνες τους για την αμέσως επόμενη αγωνιστική της Superleague, δηλαδή το Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και το ΑΕΚ - Ατρόμητος αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη (29/09).