Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνεθ με ΑΕΚ - Δεν είναι μόνο ο Ποντένσε - "Χουνέρι" σε ξένο άσο, πιέζει... να φύγει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-11 20:28:00

Τεράστια έκπληξη Μαρτίνεθ με ΑΕΚ - Δεν είναι μόνο ο Ποντένσε - "Χουνέρι" σε ξένο άσο, πιέζει... να φύγει!

του Παναγιώτη Νικολάου

Το έκανε με Έσε και Ορτέγκα, το κάνει ξανά ο Ισπανός. Στο Λιμάνι δουλεύουν ήδη για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Φιλαδέλφεια και ο κόουτς ετοιμάζει μία κίνηση που θα συζητηθεί και θα δείξει τις σκέψεις του για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν...

Ολυμπιακός: Ο Στέφαν Γιόβετιτς δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στις αναμετρήσεις των προκριματικών για το Euro 2024, που έπαιξε με το Μαυροβούνιο. Ο διεθνής επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στα ματς με Λιθουανία και Βουλγαρία, όμως πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του. Στο πρώτο παιχνίδι έβγαλε ασίστ, ενώ στο δεύτερο αρχικά είχε δοκάρι και στη συνέχεια πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν βλέποντας τον Μαυροβούνιο άσο… φορτσάτο, μιάς και γνωρίζουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλα δείχνουν ότι το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα πλησιάζει, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τον αξιοποιήσει στο προσεχές (17/9) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Γιόβετιτς θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκεται… τουλάχιστον στον πάγκο, ενώ δεν αποκλείεται ο Μαρτίνεθ να κάνει την έκπληξη, επιστρατεύοντάς τον ακόμα και για τη βασική ενδεκάδα.

Άλλωστε, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν «κολλάει» σε τέτοια ζητήματα και δεν φοβάται να… ρίξει άμεσα στα βαθιά τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του. Ήδη έχει προλάβει να το κάνει σε δύο περιπτώσεις, καθώς δεν δίστασε να ξεκινήσει βασικούς Έσε και Ορτέγκα, με Τσουκαρίτσκι και Λαμία αντίστοιχα, παρά το γεγονός ότι είχαν κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα!

Από τη στιγμή ο Γιόβετιτς θα ακολουθήσει την αποστολή στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάποιος θα πρέπει να την… πληρώσει μένοντας εκτός. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που δεν είναι σε καλή κατάσταση και μοιάζει να χάνει θέσεις στην ιεραρχία των επιθετικών, μετά τις μεταγραφές Ελ Κααμπί. Σολμπάκεν και Γιόβετιτς.

Δεν λείπουν τα σενάρια που θέλουν τον Μαροκινό να αποχωρεί από το Λιμάνι, ενώ θυμίζουμε ότι ο μάνατζέρ του βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρόσφατο ματς με τη Λαμία, εξέλιιξη που «φούντωσε» ακόμα περισσότερο τη σχετική φημολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται μόνο για βασικός στον Ολυμπιακό - Ο... πολυεπιθετικός που κερδίσε τα πάντα" - Τέλος Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags