Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Καταγγελία ΒΟΜΒΑ από Λουτσέσκου για τον διαιτητή μετά τον Άρη - Χαμός στα αποδυτήρια από ΠΑΟΚ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-17 23:08:00

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ από Λουτσέσκου για τον διαιτητή μετά τον Άρη - Χαμός στα αποδυτήρια από ΠΑΟΚ (Vid)

Sportdog Team

Παρέμβαση από την ΠΑΕ και ξέσπασμα του Ρουμάνου προπονητή On camera μετά το 0-0 του Δικεφάλου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ράζβαν Λουτσέσκου, δεν άφησε ασχολίαστες τις αποφάσεις του Παπαπέτρου, που προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση των ανθρώπων του Δικεφάλου, με τον Ρουμάνο μάλιστα να μιλάει στη NOVA για συγκεκριμένες αποφάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε ξεκάθαρα πως ο ρέφερι ήθελε να φέρει το ντέρμπι ισόπαλο!

Συγκεκριμένα, σχολίασε:

«Ως προπονητής κατανοώ τη δυσκολία του παιχνιδιού. Από μια πλευρά είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε, ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά πρέπει να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών μου και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στον Άρη να γίνει επικίνδυνος σε κανένα σημείο.

Είναι ένα παιχνίδι που από μία κατάσταση μπορεί να σκοράρεις ένα γκολ και να πάρεις τη νίκη.

Ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντοκουρέ. Είναι ένα… μάθημα για το πώς δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δίστασε να το δώσει. Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο. Λίγο πριν το φινάλε υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς. Δεν δόθηκε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως δεν δόθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις.

Υπήρχαν και άλλες φάσεις που τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσουν το πώς οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Εμείς προχωράμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης».

ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε την επιβράβευση του Παπαπέτρου από την ΚΕΔ»

Οργή στον ΠΑΟΚ για την απόφαση του Τάσου Παπαπέτρου να μην δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντουκουρέ στη φάση που ο Ιβοριανός μέσος του Άρη έπιασε με τα χέρια την μπάλα με τον Έλληνα ρέφερι μάλιστα να σφυρίζει και να δίνει την παράβαση αυτή. 

Μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Δικεφάλου, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα αποδυτήρια, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Περιμένουμε να δούμε την επιβράβευση του Παπαπέτρου από την ΚΕΔ…».

Το πιο εξοργιστικό για τους ανθρώπους του Δικεφάλου ήταν το γεγονός πως ο ίδιος ο Παπαπέτρου, σφύριξε φάουλ, δηλαδή, δεν έχασε καν τη φάση, αλλά ήταν αυτός που την υπέδειξε. 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags