Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα απέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο «Σίτι Γκράουντ» η Μπέρνλι, με το 1-1 απέναντι στη Νότιγχαμ, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Premier League.
Μετά από τρεις σερί ήττες (Σίτι, Αστον Βίλα και Τότεναμ) οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν πολύ για το «τρίποντο», ωστόσο, αυτό δεν ήρθε. Διατήρησαν, όμως, το αήττητο απέναντι στην Φόρεστ για 8ο συνεχόμενο ματς ανεξαρτήτου έδρας (4-4-0).
Η Νότιγχαμ προερχόταν από το «διπλό» επί της Τσέλσι στο Λονδίνο, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο τρίτο της «τρίποντο». Εντούτοις «έσωσε την παρτίδα» με τον Χάντσον-Οντόι στο 62΄ από ασίστ του πρώτου της σκόρερ έως τώρα στο πρωτάθλημα, Αβονίγι.
Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή του Φόστερ στο 90΄+5.
Να σημειωθεί ότι στο ίδιο γήπεδο, στις 30 Αυγούστου, η Μπέρνλι είχε περάσει με νίκη, 1-0, απέναντι στη Νότιγχαμ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο