Facebook Pixel Super League: Χαφάρα 5 εκατ. για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Οργίασε" με δύο γκολ στο Europa - Παίζει και στόπερ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-24 12:55:00

Χαφάρα 5 εκατ. για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Οργίασε" με δύο γκολ στο Europa - Παίζει και στόπερ! (Vid)

του Γιώργου Θεοδωράκη

"Πολυεργαλείο" σε εξαιρετική ηλικία και διεθνής με την Τσεχία. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και ήδη το όνομά του βρίσκεται σε συγκεκριμένες ατζέντες...

Μπορεί πλέον όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες να έχουν "κλείσει" τα ρόστερ τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο - Δηλαδή ποιοι παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα, ποιοι δεν το συζητούν καν κ.λπ.

Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει σταθερή ενημέρωση προς το Βig4, ακόμα κι αν δεν προκύπτει από πουθενά ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα κλαμπ ψάχνει για παικτη σε συγκεκριμένη θέση. Τελευταιο όνομα που έχει βρεθεί στα ραντάρ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι εκείνο του Λάντισλαφ Κρέισι, του 24χρονου άσου τής Σπαρτα Πραγας που βγάζει μάτια με την τσέχικη ομάδα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του εναντίον τού Άρη Λεμεσού μάλιστα, για τα Κύπελλα Ευρώπης, ο Κρέισι σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, ανατρέποντας το γρήγορο προβάδισμα της κυπριακής ομάδας. Αν και μόλις 24 ετών αγωνίζεται είτε ως στόπερ είτε ως αμυντικός χαφ, παρόλα αυτά έχει πετύχει ήδη ένα χατ τρικ στην καριέρα του, ενώ συνολικά έχει 40 γκολ σε 178 αγώνες. 

 

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για έναν πολύ παραγωγικό χαφ, πολυθεσίτη, σε άριστη ηλικία, κι αυτός είναι ο λόγος που το market value βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ. Μπορεί αυτό το ποσό να "πέσει", για να είναι και πιο ρεαλιστικό το ενδεχόμενο να έρθει στη Σούπερ Λιγκ; Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025, δύσκολα μπορεί να υπάρξει προς τα κάτω αυτο το ποσό.

Γιατί μιλάμε για διεθνή Τσέχο ποδοσφαιριστή, που έχει πιστωθεί γκολ και με την εθνικη του.

Ποιο κλαμπ εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ μπορεί να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον; Αυτό σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από τις απαιτήσεις της ομάδα του για την παραχώρησή του. Η πιάτσα, πάντως, ενημερώνει ότι η περίπτωσή του έχει μαρκαριστεί από τους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ και εμείς καλό θα ήταν να κρατήσουμε το όνομά του σε μια άκρη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άφωνοι" στο Καραϊσκάκη με την κίνηση Φορτούνη μετά τη Φράιμπουργκ - Άμεσα στο γραφείο Μαρινάκη! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags