Ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν φύγει με το διπλό από το ντέρμπι με τους Πράσινους όμως πλήρωσε ένα λάθος του Ρουμάνου τεχνικού που έγινε νωρίτερα.
ΠΑΟΚ: Εάν επιχειρήσει κάποιος μια ανάλυση του αγώνα της Λεωφόρου, θα βγάλει το συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα από τα χέρια του δυο πολύτιμους βαθμούς, με την ισοφάριση που δέχθηκε στο 90+6 από τον Παναθηναϊκό.
Εδώ φτάνουμε και σε ένα ερώτημα, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι ο Λουτσέσκου, ειδικά από τη στιγμή που έβαλε στο ματς ο Γιοβάνοβιτς, τον υψηλόσωμο Γερεμέγεφ.
Εκεί πάνω θα έπρεπε να ρίξει τρίτο στόπερ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για να “οχυρώσει” την άμυνα και πιθανότατα είτε ο Μιχαηλίδης, που θα ερχόταν από τον πάγκο, είτε ο Κεντζιόρα, με μετακίνηση από δεξί μπακ και πιθανή είσοδο Βιεϊρίνια, θα έδιναν τη λύση, την οποία δεν σκέφτηκε ο Ρουμάνος.
Έτσι, ο υψηλόσωμος Γερεμέγεφ σε μία και μοναδική φάση που έμεινε αμαρκάριστος, γιατί ο εκ των κορυφαίων Κουλιεράκης έκανε το μοναδικό του λάθος και ο Μπάμπα αδράνησε, έβαλε το γκολ της ισοφάρισης.
Πηγή: sfina.gr
Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις