Facebook Pixel Super League: Επενδυτής από το εξωτερικό σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Χρήματα μέσω ΑΜΚ - "Ζόρια" στα ταμεία της ΠΑΕ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-03 12:43:00

Επενδυτής από το εξωτερικό σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Χρήματα μέσω ΑΜΚ - "Ζόρια" στα ταμεία της ΠΑΕ!

Sportdog Team
Επενδυτής από το εξωτερικό σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Χρήματα μέσω ΑΜΚ - "Ζόρια" στα ταμεία της ΠΑΕ!

Τα ταξίδια του ιδιοκτήτη, οι επαφές στην Αμερική και ο πρώτος που επένδυσε ήδη 300.000 ευρώ και στη συνέχεια όμως βρέθηκε σε άλλον ελληνικό σύλλογο...

Άρης: Περίεργη είναι η κατάσταση στους Κίτρινους μετά την ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, δεδομένου ότι μετά την 4άρα από τον Ολυμπιακό όλοι περίμεναν ότι οι Κίτρινοι θα έβγαζαν αντίδραση. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η ομάδα αγωνιζόταν εντός έδρας, μπροστά στους οπαδούς της.

Παρόλα αυτά το γκολ τού Μορόν δεν έφτασε για να έρθει η νίκη, καθώς η ομάδα τού Γιάννη Αναστασίου κατάφερε και "τσίμπησε" τον βαθμό της ισοπαλίας. Αποτέλεσμα; Δεν ήταν μόνο το κράξιμο που έπεσε από τους οπαδούς μετά τη λήξη του ματς, αλλά και η αντιπροσωπεία των οργανωμένων που βρέθηκε στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης!

Τι ζήτησαν οι οπαδοί από τους παίκτες; Ζήτησαν να αλλάξουν τροπάριο και, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, να αρχίσουν οι διαδοχικές νίκες. Να σημειώσουμε κάτι ακόμα: Δεν είναι τυχαία η αναφορά στο τι ζήτησαν οι οπαδοί από τους παίκτες, χωρίς να συμπεριλάβουμε το όνομα του Άκης Μάντζιου. Ο λόγος είναι γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Έλληνα τεχνικό.

Προφανώς δεν μπορεί να ζητήσει κανείς ευθύνες από τον Μάντζιο για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, καθώς είναι λίγο καιρό στην ομάδα και δεν έχει προλάβει ούτε να "περάσει" τις ιδέες του αλλά ούτε και να βελτιώσει τον κακό καλοκαιρινό σχεδιασμό. Γιατί δεν έχει καμία ευθύνη, προφανώς, ο Μάντζιος αν ο Άρης έδιωξε 17 ποδοσφαιριστές το περασμένο καλοκαίρι και έφερε άλλους τόσους! Και τώρα δεν έχει δεύτερο επιθετικό...

Για την ιστορία, για να κλείσουμε το αγωνιστικό, οι Κίτρινοι θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία, στην Πτολεμαΐδα, όπου θα δώσουν τουλάχιστον ένα φιλικό ματς, ώστε ο Μάντζιος να φέρει πιο κοντά στα δικά του θέλω το υλικό που έχει στα χέρια του.

Έρχεται συμπαίκτης στη ΠΑΕ;

Στην Αμερική είχε βρεθεί, ξανά, πριν από λίγο καιρό ο Θοδωρής Καρυπίδης, όχι για να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ (όπως είχαν βιαστεί κάποιοι να γράψουν) αλλά μεταξύ άλλων να βρει επενδυτή/συμπαίκτη.

Ο Καρυπίδης έψαχνε επενδυτή για το νέο γήπεδο του Άρη (αν καταφέρει να βρει επενδυτή για να γίνει νέο γήπεδο δηλαδή!), καθώς η περίπτωση του Νικόλα Τριμμάτη που εμφανίστηκε ως εγγυητής για τη δημιουργία τού νέου σπιτιού της ομάδας, αποδείχθηκε... άνθρακες ως θησαυρός.

Παρόλα αυτά ο Καρυπίδης δεν έχει εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη προοπτική, αν βρεθεί κάποιος για να συνδράμει. Γιατί ψάχνει στις ΗΠΑ; Γιατί εκεί υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο με ανθρώπους που έχουν πετυχημένες επιχειρήσεις, - Όπως είναι για Τομ Παπαδόπουλος, που είχε δώσει χορηγία ύψους 300.000 ευρώ στον Καρυπίδη για την ΠΑΕ Άρης πριν εμπλακεί με τον Ηρακλή.

Μάλιστα, υπήρχε επαφή για να βρεθεί στη μετοχική σύνθεση του Άρη ο Τ. Παπαδόπουλος, αν και δεν είναι κάποιος επιχειρηματίας τεράστιας εμβέλειας. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται ότι έχει βρεθεί σήμερα, καθώς το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι υπάρχει επιχειρηματίας από την Αμερική, πιθανότατα Ελληνοαμερικανός, που μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα φέρει εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Δεν πρόκειται για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, αλλά θα ρίξει κάποιος που θα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ είτε με τη μορφή χορηγίας είτε μέσω κάποιας αύξησης στο ΜΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι για μια ακόμα σεζόν η ομάδα δεν πέρασε σε ευρωπαϊκούς ομίλους, κατ' επ΄'εκταση είναι μειωμένα τα έσοδα της.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρχισαν τα... όργανα με το ΟΑΚΑ - Αναβλήθηκε ντέρμπι λόγω έλλειψης έδρας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags