Super League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να οριστεί ξένος αρχιδιαιτητής, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, η Super League ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00, ενώ το επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ ορίστηκε για τις 12 Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ. της Super League επεσήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων ξένων αρχιδιατητών προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος αξιολόγησης.

Παράλληλα, πέρασε η πρόταση του ΠΑΟΚ για διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος "Goal-Line Technology" και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Λίγκας:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το σώμα ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επεσήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων Αλλοδαπών τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Ε.Ε.Π. πριν τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης και λήψης των οικείων αποφάσεων.

2/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος "Goal-Line Technology" και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.

3/ Ομόφωνα εγκρίθηκε ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοσμάς σε Μαρινάκη: "Η ΑΕΚ δεν παραπονιέται για διαιτησία! Πέναλτι με Ολυμπιακό - Δεν θα ήσασταν πρώτοι αν..."